Tüttő Kata szerint Mesterházy nem szeretne kormányváltást

2020. szeptember 17. 10:19

A szocialista főpolgármester-helyettes súlyos vádakkal illette a volt pártelnököt.

2020. szeptember 17. 10:19
null

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes arról beszélt az Egyenes Beszédben, hogy ő egyetért az MSZP-ben zajló folyamatokkal. Úgy fogalmazott, hogy „olyan mételyt vágott ki az én közösségem, aminek már nagyon régen meg kellett volna történnie. Ez a Pest megyei szervezet vezetőjét és néhány tagját érinti.” Majd beszélt Mesterházy Attiláról is, aki végül nem indul a tisztújításon, mert a volt elnök szerint tisztességtelen módon változtatták meg a játékszabályokat. Tüttő Katalin azt mondta, Mesterházy Attilának nem a kormányváltás a célja. Kijelentette, hogy „én látok egy utat, hogy merre van ez az út, és én azt látom, hogy ő nem ezen az úton szeretne menni”.

(Mandiner)

(Fotó: YouTube)

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2020. szeptember 20. 08:11
Leisztinger vállalkozásai összefonódtak a Fidesszel. Erre mit lépsz Kata? Azt a választ nem fogadom el, hogy semmi közöd nincs Leisztingerhez.
atila68
2020. szeptember 20. 06:24
Pedig van sminkes, fodrász meg minden is az ilyen csatornáknál. Persze elnézve Kunhalmit, korábban Lendvait ,ez valami hagyomány lehet az MSZP soraiban.
puszika
2020. szeptember 18. 11:31
Atv! Volt valami értelme ezt a tehetetlen,tehetségtelen ,csupán a pénzéért az Mszpben nyávogó béna kacsát meghallgatni???
rókabácsi
2020. szeptember 18. 11:24
valamit tud ez a mesterházy tüttöről! nagyon büdi a helyzet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!