„Megtalálta a dohányt” az MSZP-s politikus

2020. december 18. 15:52

Legény Zsolt ügyével foglalkozik az Informátor.

2020. december 18. 15:52
null

Ismert, az MSZP volt parlamenti képviselőjét, Legény Zsoltot két hete kapták el az ukrán határon nagy mennyiségű cigarettával autója csomagtartójában. A szocialista politikus – aki az esetet követően lemondott a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnöki és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöki posztjáról is, valamint kilépett az MSZP-ből – először tagadta, hogy köze lett volna az ügyhöz.

Az eset komikusságát növeli, hogy Legény Zsolt korábban a dohánytermesztésről beszélt az Országgyűlésben, többször is feltéve a kérdést: „Hol a dohány?”

A kérdésre a válasz kiderül a péntek esti Informátorban, amely a Hír TV-n lesz látható.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 21. 15:24
Egy helyre valók: Gyurcsány is Legény is. A sittre.
matyi lúdas
2020. december 20. 19:33
https://i.imgur.com/Gv0sOXe.jpg
matyi lúdas
2020. december 20. 19:32
https://i.imgur.com/yRLM5rP.jpg
olajfa1
2020. december 19. 12:19
Az hagyján, hogy Legény Zsolt a a dohánytermesztés viszontagságairól beszélt anno... DE AZ ALJAS SZOCIK MÉG A FIDESZT IS RÁGALMAZTÁK!!! hogy -az amúgy ők által az EU sugallatára kötelezően bevezetett cigaratta adóját a Nyugat Európai szintre EMELTETTÉK!!! No és ennek hatására a dohánytermékek kereskedelme jelentősen megcsappant... mert -mint ahogy az aljas szoci rágalmazók mondták- a cigaretta csempészetből hazánkba került cigarettáknak a forgalma megnőt... AZAZ AZ A "CSEMPÉSZETT CIGARETTÁK FORGALMA NŐT... AMIT ŐK CSEMPÉSZTEK AZ EU-n KÍVÜLRŐL AZ EU-ba!!!... A SAJÁT TÖRVÉNYÜK KIJÁTSZÁSÁRA!!!, és a FIDESZ kormány vegzálása érdekébe! Na ezt nevezik SZUPERALJASSÁGNAK!!! NA EZT A TEVÉKENYSÉGET KELL AZ EURÓPAI PARLAMENT ELÉ TÁRNI! Csak hogy minden európai polgár megtudja hogy a szocik mennyire az "európai értékek híve"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!