Navracsics döbbenten áll a Fidesz kilépése előtt

2021. március 19. 16:50

A fideszes politikusnak, volt uniós biztosnak megfordult a fejében, hogy átigazol a KDNP-hez.

2021. március 19. 16:50
null

Navracsics Tibor Fiala János Keljfeljancsi című műsorában beszélt arról, hogy mit érez most, hogy a Fidesz kilépett az Európai Néppártból. A volt uniós biztossal készült rádióműsorból a 168 Óra szemezgetett. Navracsics még mindig nem ocsúdott fel, azt mondta, azt a pártcsaládot hagyta el a Fidesz, amely a legfőbb identitása.

„Hiszek a protokollban, ez számomra nem egy Twitter-üzenetet ér meg, és azt sem értem, miért Novák Katalin tette közzé. Még mindig erősen kapaszkodom abba a ténybe, hogy Hölvényi György személyében a KDNP benn maradt az Európai Néppártban” – fogalmazott.
Navracsics Tibor kijelentette, megfordult a fejében, hogy átlép a KDNP-be, és úgy fogalmazott, szinte mindent át kell fogalmaznia magában. Elmondta, komoly önvizsgálatot tart, vajon mindent megtett-e, hogy pártja a néppárt tagja maradjon. „Úgy érzem, ami tőlem telhető volt, annak idején mindent megtettem, hogy elsimuljanak a néppárt és a Fidesz közötti konfliktusok. Öröm az ürömben, hogy nem akkor történt a szakítás, amikor uniós biztos voltam” – vélekedett. Az európai uniós oltáshelyzetről úgy vélekedett, most a tagállamok kormányai viszik a bőrüket a vásárra, és most az a kérdés, hogy  erősödik vagy gyengül az Európai Unió.

 

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. március 23. 13:47
Kár,hogy ez a jobb sorsra érdemes ember ide jutott. Én még emlékszem arra,hogy a FIDESZ nevében naponta szidta az ellenzéket a parlamentben. Jó vau-vau teljesítménye alapján kikerült Brüsszelbe . Itt úgy belemerült nyakig a pocsolyába, hogy még a neki "enni adó" kézbe is rendszeresen beleharapott a hála legkisebb jele nélkül. Valamilyen megfelelési kényszerből jó mamelukként azt is elfelejtette, hogy magyar. Ugyebár egy EU képviselő nem lehet hazafi.
zara
2021. március 20. 20:08
tagságnak nem cél hanem eszköz...csak akkor van érteme ha előnyőkkel jár úgy az ország mint a politiai párt részére...
zolizolizoltan
2021. március 20. 18:01
Felváltja majd Hölvényit?
Armageddon
2021. március 20. 07:29
A kormány képtelen kezelni az egyre súlyosbodó válságot. Ezt láthatjuk a 300 forintos euróban”- fogalmazott még 2009-ben Navracsics Tibor. Az akkor még ellenzéki politikus szerint a 300-as árfolyam „egy lélektani határ” és „ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát” Ma a siker mércéje 18000 halott és 360+ Euró! Hatalmas fidesz siker!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!