Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Magyarország 2023-ban U17-es Eb-t rendez

2021. április 19. 17:23

Az UEFA hétfőn hozta nyilvánosságra a következő évek utánpótlástornáinak házigazdáit.

2021. április 19. 17:23
null

Magyarország rendezi 2023-ban az U17-es korosztály labdarúgó Európa-bajnokságát.

Az európai szövetség (UEFA) hétfőn hozta nyilvánosságra a következő évek utánpótlástornáinak házigazdáit, az U17-eseknél jövőre Izrael, 2024-ben pedig Ciprus lesz a rendező, míg az U19-es korosztályban jövőre Szlovákia, majd sorrendben Málta, Észak-Írország és Románia tölti be a vendéglátó szerepét.    

Magyarország jelenleg az U21-es kontinensviadalnak a társházigazdája: a csoportkört március 24. és 31. között bonyolították le – Gera Zoltán együttese nem jutott tovább négyeséből –, a kieséses szakasz május 31. és június 6. között lesz.

(MTI)

Címlapképen: Puskás Ferenc Stadion.

Kép forrása: MTI

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. április 20. 08:29
Ha az OTP és a MOL együtt nem tud venni egy Szuperliga csapatot, Magyarországnak a foci örökre egy múltbéli álom marad.
dzso bacsi
2021. április 20. 07:32
Még több pénzt a fociba!
Krupp Skya
2021. április 20. 05:48
Karácsonyék nyernek biztos lemondják az összes sporteseményt, kizárólag csak bicikli versenyt lehet rendezni azt is csak ott ahol fel van festve a biciklisáv. Ja meg 5 tusát rendez a közel félszáz tanácsadónak, lesz pénzeszsákba futás nekik. Rokkant nyugdíjasoknak akadályverseny. Aki megnyeri megkapja az egyszeri 20.000-es fűtéstámogatást. Valamint lesz, kalapácsvetés. Karácsony Gergely még emlékszik az ÁVH-s mondásra az SZDSZ-ből. Aki kalapácsot vet az sarlót arat ötágú veres csillagokkal. Sok Sikert Kívánok Karácsonyéknak a Kommunizmus útjára felfestett sárga kerékpársávon!
Zsaturnuzs
2021. április 19. 22:29
Előbb a saját utánpótlás-nevelésünket kellene felfuttatni... KLUBSZINTEN. Ja, hogy ahhoz nem elég stadionokat építeni, és agyonfizetett légiósokat szerződtetni... Na de Eb-rendezéssel sem lehet pótolni a kitartó aprómunkát. 11 év alatt semmi nem változott a magyar klubok belterjes világában. HÁNY ÉV KELL MÉG A KITAKARÍTÁSUKHOZ?! És ez nem pénzkérdés, csak cselekedni kellene!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!