Orbán Viktor: A magyar emberek sikerrel vették fel a harcot a járvánnyal

2021. augusztus 24. 11:37

Orbán Viktor e-mailt juttatott el azokhoz a magyar állampolgárokhoz, akik korábban regisztráltak a koronavírus elleni oltásra. 

2021. augusztus 24. 11:37
null

„Együtt sikerült letörnünk a járvány harmadik hullámát, és az oltásoknak köszönhetően megmentettük sok ezer honfitársunk életét.

– írta, majd hozzátette, a magyar kormány ezért felkészítette Magyarországot a negyedik hullámra.

Azokat az időseket, akik eddig nem oltatták be magukat, külön felkeresik a háziorvosok, a diákoknak pedig az iskolákban is elérhetővé tesszük az oltást. Ezzel párhuzamosan lehetővé tettük a harmadik oltás felvételét minden honfitársunk számára”

Orbán Viktor felhívta figyelmet arra, hogy „a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően Magyarországon az Európai Unión belül elsőként oltották be a népesség felénél több embert két oltással, így hazánkban állnak rendelkezésre a legmegbízhatóbb adataink arról, mennyire véd az oltás az újrafertőződéstől. A magyar tapasztalatok szerint a két oltáson átesett emberek körében ötszázból mindössze egy ember kapja el a vírust”.

és éljen az oltás lehetőségével! Csak az oltás ment életet, és csak az oltás védheti meg Magyarországot és a magyar embereket egy újabb, negyedik járványhullámtól” – írta a levélben Orbán Viktor. 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. augusztus 25. 12:47
"Oltással akarta elkerülni Orbán a kórházi drámákat. Végül csak eltitkolni tudta azokat. A koronavírus legpusztítóbb hulláma előtt hetekig halogatta a kormány a szigorításokat. Beszélni azonban csak az oltási program sikeréről volt szabad, a hibákról, a kórházi állapotokról és a halottakról nem. A Direkt36 bemutatja a harmadik hullám kormányzati kezelésének háttértörténetét." https://telex.hu/direkt36/2021/08/23/orban-viktor-oltas-harmadik-hullam-korhazi-dramak
Rugo
2021. augusztus 24. 17:30
Ez sajnos nem így van. Hál' Istennek rengetegen túléltük, de az egészségügyi alapellátás szerintem egyesre vizsgázott. És ha ebből nem okulunk nagyon sok rendes magyar ember fog belehalni a következő hullámok során.
LouieS
2021. augusztus 24. 16:25
https://magyarchan.net/p/thread/80174/#82732 Ez melyikőtök?
Einar
2021. augusztus 24. 16:17
Jav.: Az oltottak ugyanúgy terjesztők, az oltatlanokat bűnbaknak megtenni felelőtlenség. Maguk vállalják a sorsukat, az oltottak pedig elvileg bíznak a védettségükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!