Karácsony 2012-ben még piti tolvajnak és hazudozónak nevezte Schmitt Pált

2021. szeptember 11. 15:20

A doktorija kapcsán botrányba keveredett államfő végül lemondott. A hiányzó doktorija kapcsán botrányba keveredett Karácsony büszke.

2021. szeptember 11. 15:20
null

Pár évvel ezelőtt, 2012-ben még egészen másként gondolkodott a tudományos fokozatokkal kapcsolatos feltételek teljesítéséről Karácsony Gergely, akiről idén tavasszal derült ki, hogy annak ellenére, hogy ezeket különböző életrajzaiban feltüntette, nincs sem nyelvvizsgája, sem doktori fokozata. 

A párbeszédes társelnök ennek ellenére

A politikus 2012-ben, az Egyenes Beszéd műsorában a plágiumbotrányba keveredett Schmitt Pál köztársasági elnök esetéről beszélt Kálmán Olgának, és úgy tűnik,akkor egészen más mércével mért, mint most, amikor kijelentette: büszke arra, hogy a Corvinuson taníthatott. A beszélgetésben többek közt piti tolvajnak nevezte az ügy következtében végül lemondott köztársasági elnököt. Itt látható a videó arról, mennyire másképp gondolkodott erről akkor Karácsony:

Az Oktatási Hivatal nem rég lezárult vizsgálata szerint ugyanis Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Corvinus. A Magyar Nemzet információi szerint, harminckét oktató foglalkoztatását ellenőrizték, de kizárólag a főpolgármester esetében találtak szabálytalanságokat, hiányzott a nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű államilag elismert oklevél, illetve a doktorjelölti jogviszony. A Patrióta ebben a videóban részletesen bemutatta, hogy mindez hogyan történhetett meg.

Borítókép: Trenka Attila

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2021. szeptember 12. 10:07
Ez a sárga maci miért van minden képen egy fasszal a háta mögött ?
Robur
2021. szeptember 12. 03:15
Miért? Nem az?
tevevanegypupu
2021. szeptember 11. 18:20
A liberális sajtó ellehetetlenítette Schmitt Pált, akinek Karácsony szellemi teljesítménye még a bokájáig sem ér..most megmutathatná a nemzeti sajtó,hogy tudják - jogosan - lemondásra kényszeríteni Karácsonyt..Nem szabad hagyni, hogy maradjon..ez Budapest érdeke is..nosza, gyerünk..itt a lehetőség.
Aerion
2021. szeptember 11. 17:58
Jut eszembe, vannak még különbségek. A veszett állat főiskolai szakdolgozatát egy az egyben másolta. Egy az egyben. És eltakarodott a megkeseredett tetves kurva életbe? Na és a löttyedt faszát szopató szadesznáci köcsög? Lemondott? Eltűnt a végbél alfelében felszívódva, hosszú, tömött sorokban? Újabb és újabb különbségek. Az egyik ember, a másik nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!