Navracsics: Revolvert szegeztek Márki-Zay homlokához, hogy legyen Gyurcsány szövetségese?!

2021. október 22. 16:16

A Fidesz politikusa azt mondta Fiala Jánosnak, hogy semmi botrányos nincs abban, hogy részt vesz a Gyurcsány-show elnevezésű kampánysorozatban, hiszen komolyan gondolja, hogy ne térjen vissza a bukott baloldal.

2021. október 22. 16:16
null

Fiala János műsorvezető azt mondta Navracsics Tibornak a 168 Óra KeLjfeLJancsi című műsorában, hogy nem tudja őt elképzelni, amint főszerepet vállal a Gyurcsány-show fedőnevű hakniban, amelynek egyik állomása egy tapolcai találkozó volt, amelyen a kormánybiztos is részt vett. A Fidesz politikusa válaszában úgy fogalmazott, ebben semmi botrányosat nem lát. A Gyurcsány-show a Fidesz országos kampánya, ő pedig a párt egyik választókerületi elnöke, tehát miért ne venne részt ebben a programban. S azzal folytatta, miért ne mondaná, hogy ne térjen vissza a bukott baloldal Gyurcsány Ferencestül, hiszen ő úgy gondolja, ez a baloldal megbukott. Ebben semmi személyes, semmi sértő nincsen – állította.

A műsorvezetőnek arra a kérdésére, mi a bizonyíték arra, hogy Márki-Zay Péter része a Gyurcsány-shownak, Navracsics azt mondta, nem ő nevezte az őszödi beszédet korrekt, őszinte, jószándékú, beszédnek, nem ő a szövetségese Gyurcsány Ferencnek, nem ő fog egy listán szerepelni a DK elnökével. „Ez Márki-Zay Péter, nem én ” – fogalmazott

„Ez kényszer” – reagált Fiala. „Milyen kényszer? Revolvert szegeztek Márki-Zay homlokához?” – replikázott a kormánybiztos. A riporter a választójogra hivatkozott, erre Navracsics azt mondta, ugye nem mondja komolyan, hogy Márki-Zay a sorsunk és végzetünk, aki kénytelen áldozatot vállalni a hazáért akaratán kívül, valójában gusztusa sincs hozzá. Majd kitért Jakab Péterre, emlékeztetve arra, hogy a Jobbik korábban éppen azzal támadta a Fideszt, hogy túlságosan puha Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával szemben.

(Fotó: YouTube)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fila2020
2021. október 24. 08:32
MZP-t nem kényszeríti senki, ő kényszeres.
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 23. 14:29
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
Lion
2021. október 23. 11:48
Jó kis interjú volt, Navra helyretette Fialát.
Csubszi
2021. október 23. 11:45
Nem revolvert, csak a tökeit fogja Ferike. Mint minden ellenzéki politikusét! Volt ideje 8 évig begyüjteni mindegyikről "titkokat" a titkosszolgálata segítségével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!