Halász János: Svédországban 1500 százalékkal nőtt azoknak a lányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat

2021. december 03. 10:49

A szóvivő kiemelte, hogy „a Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”.

2021. december 03. 10:49
null

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton – mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön. Kiemelte:

Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi”. „Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást” – mondta a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, az érzékenyítés kezdi elérni célját.

Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában”

– közölte Halász János. A Fidesz-frakció szóvivője elmondta, a „nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett”.

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez, ugyanis a

Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”.

A kormánypárti politikus nyilatkozata végén felszólított: állítsuk meg az LMBTQ-lobbi „gyermekeink épségét veszélyeztető őrületét!”.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enmar
2021. december 05. 20:21
Akin nemátalakító (persze ez lehetetlen)műtétet végeznek egész életében abban a tudatban kell élnije, hogy ő eredetileg nő/férfi. Ezt soha semmilyen módon nem tudja megváltoztatni. Előbb-utóbb szembesülnie kell ezzel.
Menhetten
2021. december 03. 14:13
Gyerekek az óvodában: - Pistike! Mit kérsz karácsonyra? - Nemátalakító műtétet. Erre Zolika: - Azt nem lehet, tiltja a törvény, nem hallottad? Erre Pistike: - Hát akkor jó lesz egy kisautó...
Selamat
2021. december 03. 13:55
Ahány megkeseredett, egyedül élő svéd nőt, beleértve az innét kivándoroltakat is, ismerünk csak mi, semmi csodálni valót nem találok abban, hogy akkor már inkább férfiként próbálkoznak.
csakazigazat2
2021. december 03. 13:05
A lehetséges okokról senki sem beszél: az európai zöld baloldal nem akarja, hogy gyerekek szülessenek, mert akkor nincs pelenka stb., kevesebb a környezeti ártalom. Ezért nem válogatnak az eszközökben. Rájöttek, hogy a legegyszerűbb úgy kasztrálni egy nemzetet, egész Európát, ha nemi identitásukban zavarják össze a fiatalokat. Ördögi egy terv, Lucifer felröhög a Pokolban. Ezért még lógni fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!