Boldog István visszavonul az országos politikától

2021. december 09. 14:16

A politikus szerint eljött az idő számára, amikor a családja a legfontosabb.

2021. december 09. 14:16
null

Boldog István hivatalos közösségi oldalán, videóüzenetben jelentette be: nem indul a 2022-es választásokon. Hozzátette ugyanakkor: „azon fogok dolgozni, hogy a körzetben a Fidesz elnöksége és tagsága által kiválasztott jelölt megnyerje a választásokat”.

„A család a legfontosabb”

Mint a politikus fogalmazott: eljött az idő számára, amikor a családja a legfontosabb. Mindenkinek megköszönte a támogatást, és arról beszélt, a jövőben is mindenkit segít, aki azért dolgozik, amiért ő eddig. 

El kellett jussak 55 évesen arra a döntésre, hogy közel 30 év politikai pályafutás után, 12 év országos politikában eltöltött év után a családom kérésére, a családomért, a saját családomat helyezzem előtérbe”

– fogalmazott.

Boldog István bejelentését itt tekintheti meg:

A Fidesz parlamenti képviselője 2010 óta háromszor is győzött Mezőtúron és környékén. Ebben a körzetben a jobbikos Csányi Tamás a közös ellenzéki jelölt.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. december 10. 15:18
Indul a RÁCS MÖGÉ?
-Zsolt-
2021. december 10. 00:46
A Központi Nyomozó Főügyészség most hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot Boldog István és nyolc társa ellen a Fővárosi Törvényszéken. A vádirat lényege szerint a Boldog Istvánhoz köthető kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is. Mindezekért a vállalkozóktól jogtalan anyagi előnyt kértek és tőlük 2019 májusában 20 millió forintot kaptak. Egyszóval, a vád szerint elintézték, hogy ki nyerjen a pályázatokon, aztán pénzt kértek vissza a nyertesektől. Ma, vagyis hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben kilenc ember ellen emelt vádat, akik közül Boldog István és korábban lemondott segítője, Fehér Petra közszereplő. 2020. december 21.
Pierre
2021. december 09. 20:26
Mindent elmond a Fidesz hozzáállásáról és Poltról, hogy még szabadlábon van és így a ciklus végéig biztosíthatja a Fidesz kétharmadát. De nyilván nem akarják a következő többségüket kockáztatni azzal, hogy vereséget szenvedne, vagy ha esetleg nyer is, a börtönbe vonulása után időközi válaaztásra lenne szükség. A legvalószínűbb, hogy a Fidesz mért és az jött ki, hogy még határon túli magyarok átvezénylésével sem tudna győzni. H. Á.
Illieral
2021. december 09. 15:56
Börtönbüntetés és vagyonelkobzás fenyegetheti Boldog Istvánt Sajtóhírek szerint a Központi Nyomozó Főügyészség súlyos ítéletet kért. Nem az a kérdés miért mond le, hanem eddig miért nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!