Bayer Márki-Zay köpködéséről: Ő a Peti, miniszterelnök akar lenni

2022. február 05. 17:07

A publicista sem hagyta szó nélkül Márki-Zay emlékezetes mozdulatsorát.

2022. február 05. 17:07
null

A műsor előzetese szerint a Hír TV vasárnapi Bayer Showjában is szóba fog kerülni Márki-Zay Péter „emlékezetes” köpködő momentuma is. Az ominózus jelenetsorról mi is beszámoltunk: Márki-Zay a 888.hu újságírójával – akit egyébként aberráltnak nevezett – folytatott beszélgetése során mutatta be a meglepő jelenetsort.

Mutatjuk:

***

Bayer Zsolt előzetes reakcióját pedig itt nézheti meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
general Ziaul Hakk
2022. február 06. 20:01
Így van , NE orbánbarom legyen "miniszterelnök" , mert MEGBOLONDULT !!! 2 bizonyíték : orbán tükre : rajta a parasztvakító hibbant pontjai . és : a Népszavazási hígagyú kérdések : ami NEM származhat normális agyból . Nagy bajt okoznak az elvakult rajongói , akik a buggyantat hatalmon tartják
zsuuuzsaaa
2022. február 06. 13:45
Köpött - messziről. Hogy rágó is volt-e a nyálhalomban, mellékes. Rágót diszkrénten, a szájhoz emelt zsebkendőbe tesszük, lehetőleg elfordulva a nagyérdeműtől, már ha s.o.s. megszabadulni tőle és nem lehet egy percre egy kicsit oldalra rejteni, ahogy a gyerekek teszik az iskolában, amikor felszólítja őket a tanár. Egyébként orrfújásnál is elfordulunk, ugyanígy tüsszentéskor, köhhintéskor, már akinek szülei tanítottak illemet.
Korrupt Kornél
2022. február 06. 13:36
Ne bántsátok a zayospetit, ő így fertőtlenít!
Sabotage
2022. február 06. 00:49
Zsótika, már megint ömlik a szar a szádból, te már a szádon fosol, rohadt fekély, szarozod Orbán seggét!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!