A DK-s Bősz Anett lesz Budapest új főpolgármester-helyettese

2022. április 30. 11:36

Gy. Német Erzsébetet követi az egykori dzsúdós.

2022. április 30. 11:36
null

Ahogy már megírtuk,

Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció eddigi főpolgármester-helyettese beül a parlamentbe.

Most az is kiderült, hogy helyét Bősz Anett veszi át, aki a választásokon az érdi körzetben indult és a saját egyéni körzetét elbukta. Gy. Németh Erzsébet, a DK eddigi fővárosi képviselője, fővárosi frakcióvezetője és főpolgármester-helyettese április 3-án országgyűlési mandátumot szerzett a választáson, így összeférhetetlenné vált korábbi pozícióival. Gy. Németh dönthetett volna úgy, hogy nem veszi fel listás mandátumát, de inkább a parlamenti munkát választotta.

„A Demokratikus Koalíció elnöksége a mai napon úgy döntött, hogy Gy. Németh Erzsébet országgyűlési képviselővé válásával a DK listás fővárosi képviselője Élő Norbert, a DK fővárosi frakciójának, a legnagyobb fővárosi képviselőcsoportnak a vezetője Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi DK-s polgármester lesz. A DK főpolgármester-helyettesnek Dr. Bősz Anettet, a párt országgyűlési frakciójának korábbi tagját jelöli. A DK nagyon köszöni Gy. Németh Erzsébet eddigi fővárosi munkáját és sok sikert kíván neki az országgyűlési képviselői feladataihoz” – közölte DK a Facebookon.

Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű főpolgármester-helyettese lesz Budapestnek”reagált Dobrev Klára, a DK politikusa, Gyurcsány Ferenc felesége a Facebookon.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2022. május 02. 21:18
Azok után kinevezni valahová, hogy egy alapvetően jó esélyű választókerületet elveszített... Háát.
Kamcsatka5
2022. május 02. 16:57
A komcsik megint megelőzték a korukat, a Hidegkuti repülőtéren üzemelt egy juh nyáj, igaz nem volt ilyen fenkölt a feladata ( a Legelés közben le kellett tappogni a füves talajt ( hidegkúti mezei refülőtéren ) arra az esetre ha a kitőr a világbéke és a kibaszott Fuggerék szarosgyurijai le akarnak szállni a lopakodokkal, elhozva a várva várt, belga jólétet. Sajnos eddig csak mindig maguknak hozták el, most meg az Ukránok várjhák, hogy a belga zselé a jólétát rájuk zudítsa!
Kegyes urunk Karolus
2022. május 02. 16:50
Megvan, ez a jóseggű csaj.
Kamcsatka5
2022. május 02. 16:46
Na végre! Ez a 3,14-csa, legaláb nem csak látszatra hülye, ez genetikailag az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!