Aljas propaganda által manipulált hamis közvélekedés van

2022. szeptember 06. 07:40

Aki üresfejűen, silány fordulatokat puffogtatva nyilvánosan szottyog az ellenzék sikertelensége fölött, az nem ellenzéki, hanem szándékától függetlenül a kormány segédcsapatának része.

2022. szeptember 06. 07:40
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc

„Ha másképp nem megy, olvassatok Szun-cét! A semmitmondásnál más gondolata is jobb.

Aki üresfejűen, silány fordulatokat puffogtatva nyilvánosan szottyog az ellenzék sikertelensége fölött, az nem ellenzéki, hanem szándékától függetlenül a kormány segédcsapatának része. Árt és nem segít.

Ahol önkény van, ott önkény van. A demokratikus politikai verseny szabályait az önkénnyel szemben alkalmazni szenvelgő önigazolás, képmutatás, gyengeség, öngyilkosság, árulás. Végül pedig vereség.

Milliárdokat költöttek arra, hogy az emberek szemében egyek legyünk a gonosszal. Hogy azt higgyék: hazaáruló aljas emberek vagyunk, akik idegen érdekeket szolgálnak.

Az önkény világában nincs szabad belátáson alapuló hiteles közvélemény. Aljas propaganda által manipulált hamis közvélekedés van. Ez utóbbira hivatkozó bármilyen érvelés nem csak félrevezető, de eredményében éppen olyan mocskos, mint a hatalom eredeti szándéka.

Mi ezt gondoljuk.
Ezért eszerint cselekszünk.

Készülünk.
Cselekszünk.
Aki jön az jön.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 07. 08:56
Ja,ja és az ilyen közegeben az olyan g----k mint te, lubickolnak.Pusztulj.
ringwoodite
2022. szeptember 07. 03:27
"Készülünk. Cselekszünk. Aki jön az jön.” BALRA ÁT FERI! LÉÉÉÉPÉS INNNNDULJ! A GPS MUTATJA MERRE VAN AZ ORSZÁG HATÁR! OTT ELHAGYHATOD AZ ORSZÁGOT A HAZAI SEGGNYALÓIDDAL, HOGY A KÜLFÖLDI SEGGNYALÓIDHOZ ÉRKEZHESS! BOLDOG LIBERÁLIS SZARKUPAC ÉLETET KÍVÁNOK NEKED ÉS HÍVEIDNEK!
akiaki
2022. szeptember 06. 21:18
ferike mint az apja!
amca
2022. szeptember 06. 20:12
Qurcsány börtön bútor. Nemrég a vhelyi Mr. Porszívó laposra verte a Balgarszkaja Kravat. A nyírtassi tahó ,jogsinélküli,angpolkuka, meg ohne dr. laposra verte a Bulgur Crowt. Vam kérdés Botox Banya??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!