A Mandiner főszerkesztő-helyettese miatt nem jár az ATV-be Gábor György

2022. október 21. 08:22

„Én őket tartom felelősnek, mint a fórumnak a szerkesztőit, hogy zöld utat engednek egy olyan kommentáradatnak, amely áradat a legdurvább gyűlöletbeszéd elemeit tartalmazza” – bírálta lapunkat a filozófus.

2022. október 21. 08:22
null

Fiala János új formátumban jelentkező műsorának, a Keljfel Jancsinak volt a vendége Gábor György vallásfilozófus. A műsor egy pontján szóba került, hogy Gábor mostanában nem látható az ATV-ben, aminek érdekes oka van.

Körülbelül másfél évvel ezelőtt Rónai Egon megkérdezte, miért nem megyek be a műsorába. Egyebek mellet azt válaszoltam, hogy nem szeretnék abba a székbe beülni, amelybe többek között a műsorban gyakran szereplő mandineres főszerkesztő-helyettes üldögél” – idézte Fiala a filozófust, majd rákérdezett, hogy miért pont Kacsoh Dániel jelenléte akasztotta ennyire ki Gábort.

„A Mandiner folyamatosan az én kényszerből született Facebook-bejegyzéseimet engedély nélkül veszi át, és közli. Jogilag ez rendben van, de morálisan, ha én lennék a főszerkesztő, kérnék engedélyt. A probléma, az, hogy én őket tartom felelősnek, mint a fórumnak a szerkesztőit, hogy zöld utat engednek egy olyan kommentáradatnak, amely áradat a legdurvább gyűlöletbeszéd elemeit tartalmazza folyton-folyvást” – adta meg a választ Gábor György, aki lapunk címezési gyakorlatát is bírálta, mert „manipuláló”.

És hogy miért ír kényszeresen a Facebookra Gábor György? Mint mondta, azért, mert azokat a lapokat, ahol ő a rendszerváltás óta megjelent, fokozatosan „elvették, szétverték, megszüntették”.

A jelenet a 16. perctől látható az alábbi videóban.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ispán
2022. október 22. 11:54
Ezt a mocskos gyűlölködő zsidót már rég ki kellett volna vesse magából a rendes zsidók közössége. Minden zsidóra nézve szégyen, amit ez a pali megenged magának.
Agonosz
2022. október 21. 20:46
Mekkora barom ez a mandíneres csávó itt a Hír tv-ben !!! Fityeszes seggnyaló
Robi54
2022. október 21. 15:04
Azt tudomásul kell venni,aki beszáll a kommentelők sorába,kap elismerő egyetértést és kap mocskolódó elutasítást. Aki ezt nem bírja elviselni,szálljon ki. Ez a két lehetőség van. Nem kötelező megnyilvánulni a közösségi oldalakon és a kommenteket sem kötelező elolvasni. Tény,sok ocsmányság jelenik meg az interneten,de még egyszer mondom,ki lehet szállni.
ssandor
2022. október 21. 14:54
Ennyire nívótlan pódiumdiszkussziót alig-alig látni. Ez a szerencsélen filozófus akarna valamit mondani, de ez a szalámitolvaj bele-bele rondít a gondolataiba. Autóban elmegy ilyet hallgatni, de amúgy dög unalmasok. AZ is a bajom, hogy a háttértörténetröl és nevekröl nemigen tudom, hogy kik. Talán jobb is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!