Magyar György otthagyja a Márki-Zay-féle MMM elnökségét

2022. október 29. 20:52

Az ügyvéd kijelentette, Márki-Zay Péter pártalapításban gondolkodik, de amit ő elképzelt, hogy az MMM a civilek pártja legyen, az egy politikai nonszensz – számol be az Alfahír.

2022. október 29. 20:52
null

A Márki-Zay Péter által vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) szombaton tartott közgyűlést, amelyen az egyik alapító, Magyar György bejelentette, hogy távozik az elnökségből – számolt be az Alfahír. Az ügyvéd azt mondta a portálnak, hogy nem politikai okok miatt áll fel, hanem mert a civil szférában folytatja a munkát.

Magyar György szerint az ellenzéki pártok sem támogatták teljes szívvel az MMM-et, illetve annak elnökét a tavalyi előválasztás során és azt követően

a mozgalom is veszített jelentőségéből.

Ugyanakkor úgy véli, szükséges lenne a további együttműködés az ellenzéki pártok között, ami a közelgő önkormányzati választás során a civilek hatékonyabb bevonását teszi szükségessé, most az ellenzéki pártoknak kellene a civilek mögé felsorakozni és nem fordítva – közölte.

Márki-Zay Péter pártalapításban gondolkodik, de amit ő elképzelt, hogy az MMM a civilek pártja legyen, az egy politikai nonszensz – jelentette ki, majd azt is elmondta, hogy a távozásához az is hozzájárult, hogy mostanra nagyon kevés alapító maradt az MMM-nél.

Nyitókép: YouTube/Atv

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2022. november 06. 09:30
Még "Magyar" György sem bírja MZP "magyar mozgalmánál"?
masikhozzaszolo
2022. október 30. 09:10
Az ATV azért eltartja?
BlancoAgilon38
2022. október 30. 08:55
Kevés a pénz.
states
2022. október 30. 08:53
Komcsi csürhe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!