Óriási akcióban a Momentum – most a külügyminisztérium előtt festegették az aszfaltot

2022. október 21. 20:06

Két évvel ezelőtt yachtparkolót festettek Szijjártó Péter számára, ebből később rendőrségi ügy is lett.

2022. október 21. 20:06
null

A Momentum aktivizálta magát, és egyre-másra folytat le különböző utcai „megmozdulásokat”. Hétfőn az elszálló élelmiszerárakra ügyes matricázással válaszoltak, kedden pedig a Karmelita kolostor előtt bukkantak fel egy hangosbemondóval. Szerdán aztán az ifitagozatuk tagjai a Külügyminisztérium előtt festékszóróval fújtak az utcára. 

A TizenX már korábban is folyamodott hasonló akcióhoz a Külügyminisztérium előtt, ugyanis két évvel ezelőtt yachtparkolót fújtak oda Szijjártó Péter számára. Ebből utóbb még rendőrségi ügy is lett.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. október 23. 00:27
Hazudtok gyerekek! Nem vagytok hitelesek! Nekünk is és a tágabb családunknak/rokonainknak/barátainknak is a kormány által meghatározott átlag alatt van az éves/havi energia fogyasztása. Nekünk egyetlen fillérrel sem emelkedett meg a rezsiköltségünk.
Dénia
2022. október 22. 17:09
Még mindig úgy viselkednek,mint ha civil aktivisták lennének. Pedig már van pártjuk, meg a parlamentben is bent vannak. Szólhatna már nekik valaki, hogy már politikailag ők nem civilek. Akiknek nincsenek más ezközeik.
Magyarvagyoknemturista
2022. október 22. 13:35
Megy a feljelentés jakab módra, rongáló gxcik! Amugy nolimpiás nomentumos hazaárulók nem azon kéne dolgoznotok hogyjobb legyen az országnak?! Ti meg csak rongáltok loptok csaltok eláruljátok a hazátokat! Szóval takarodjatok a jó édes kxrva anyátokba!
Elmekortan
2022. október 22. 13:30
Bepiszkoljak az iskolák bejáratát. Az aszfaltot kretazzak. Hülye Momentum! A Déri otthagyta őket, mint a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!