Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

„Mesélt” még Baranyi Krisztina: szerinte a Fradi szurkolói közössége „riasztó”, a kormányzati „propagandamédiumokat” pedig nem tartják sajtónak

2022. november 28. 07:57

Ferencváros polgármestere szerint a Fradi játéka sem „lenyűgöző”.

2022. november 28. 07:57
null

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere a Telexnek adott interjúban többek között kitér az ATV-s botrányára, a Fradiról mondott kemény kritikáira, valamint Ferencváros helyi kérdéseire is.

Az ATV-s botrányról

Úgy látszik folytatódik a „Baranyi-gate”, a ferencvárosi polgármester Telexnek adott interjújából kiderült, hogy Baranyi szerint „véget kellene vetni annak, hogy lassan minden politikus és közéleti szereplő úgy kezeli a kormányzati propagandamédiumokat, mintha mind valódi sajtó lenne.

– fogalmazott a polgármester. Hozzátette azt is, hogy szerinte igény volt arra, hogy ezt egy politikus kimondja.

A Fradiról és szurkolóiról

A Telexnek adott interjúban szóba került Baranyi azon kijelentése is, mely szerint a Fradi játékától nem kell hasra esni, a polgármester úgy véli, hogy a zöld-fehérek „közpénzcsilliárdokból »pusztán« az európai középmezőny aljáig jutottak”. A politikus ezúttal arra is kitért:

másrészt pedig úgy éreztem, hogy a klubvezetők nem látnak szívesen” – nyilatkozta Baranyi. Hozzátette: „De ami ennél fontosabb: nem olyan lenyűgöző a játék sem”.

 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2022. december 04. 15:11
Látta már valaki Baranyi Krisztát magas sarkú papucsban?
kitiltott
2022. november 29. 08:30
Csak azt nem tudom mit vártak a Ferencvárosiak egy liberális patikustól. Nem politikus hanem patikus..
confitür
2022. november 29. 05:18
Természetesen lehet kritizálni jobbról Baranyit,azonban a lényeg az,hogy a Ferencvárosiak többségének Ő az ideális polgármester,ez pedig minden kritikát felülír.
Tavaszi szél
2022. november 28. 19:28
Csak az a gondolat nem hagy nyugodni, hogy vajon vigyáz -e valaki ilyenkor a mézeskalács házikóra, vagy otthagyta ez a nő őrizetlenül a rengeteg erdő közepén?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!