Körözést adtak ki a gazdatüntetés szervezője ellen

2022. november 04. 21:05

Szabó Bálintot egy két évvel ezelőtti ügye miatt keresik.

2022. november 04. 21:05
null

A rendőrség honlapján tette közzé, hogy elfogatóparancs alapján körözik Szabó Bálintot. Az önkormányzati képviselő elleni körözést pénteken rendelték el közérdekű üzem működésének megzavarása miatt. A szegedi politikus a koronavírus-járvány kirobbanásakor közösségi oldalán arra biztatta követőit, hogy együtt bénítsák meg a csongrádi megyeszékhely tömegközlekedését, mivel 

a koronavírus a buszokon és a villamosokon terjed a legjobban. 

Szabó célját nyomatékosítva Szeged forgalmas kereszteződésében megállt a villamossíneken autójával, így akadályozva a közlekedést. A pótlóbuszok forgalomba állítása miatt mintegy 580 ezer forint kára keletkezett a helyi közlekedési társaságnak.

A baloldali botránypolitikus, aki több ezer traktort vizionált az utcákra augusztus 20-án - portré Szabó Bálintról

Nem csak az MSZP-ből, de a DK-ból is távoznia kellett korábban a szegedi képviselőnek, aki már állította azt is, hogy elrabolták és azt is, hogy megerőszakolták. A korábban szocialista tagtoborzási botrány gyanújába keveredő Szabónak az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról is volt egy története. Portrénk.

Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flaszlof
2022. november 06. 09:26
Olvastam, hogy a családjától - feleségétől és fogadott lányától - távolságtartó végzést hozott a hatóság. (ilyen távolságtartó végzést akkor hoznak, ha az illető "nem megfelelő módon" viselkedik a családjával.) Ezek szerint sok minden összejött neki: lábán a nyomkövető, a cikkben leírtak, a távolságtartás elrendelése. Vajon akkor hajléktalan lett? - ha nyilván nem mehet a családja közelébe! Lényegében értelmes ember lenne, jó iskolái voltak - de valahol zátonyra futott - és teljesen idiótaként viselkedik. Robin Hoód-nak képzeli magát, de csak addig csinálhatja ezt a feltűnő életmódot, viselkedést, amíg börtönbe, vagy pszichiátriai intézetbe nem csukják.
jánosbácsi
2022. november 04. 22:15
Várhattak volna még két évet.
kronosz85
2022. november 04. 21:30
Beidéztük: https://www.facebook.com/likvidkontroll/posts/pfbid02GwBJtTeYQ2eqMvpVZYPjPrp6bR4bgPonmfKdRu6rYiDXowemV8SVu4P9yGzGVNBAl Tegnap a hülye elment Felcsútra Győrből :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!