Márki-Zay Péter beszédénél sehol sem voltak „szövetségesei”

2022. április 03. 23:36

Se Gyurcsány, se Dobrev, se Karácsony, se Jakab. De még Fekete-Győr sem volt jelen a baloldal miniszterelnök-jelöltjének beszédénél.

2022. április 03. 23:36
null

Márki-Zay Péter beszédet tartott vasárnap este, amiben beismerte vereségét. A beszéd pikantériája, hogy Márki-Zay Péter mögött a baloldali vezetők, akik a kampány során támogatták a – mostmár bukott – jelöltet, nem álltak ki.

Magyarán, se Gyurcsány, se Dobrev, se Karácsony, se Jakab, de még Fekete-Győr se ált ki mögötte.

kapcsolódó

Márki-Zay: Nincs Magyarországon demokrácia, gratulálok a Fidesznek, Hitler is kétharmaddal nyert volna 1945 áprilisában
„Soha nem gondoltunk volna, hogy ez lesz az eredmény” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje, aki le van taglózva. Bővebben is érdekel...

– mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltje, aki le van taglózva.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperhetero
2022. április 05. 18:10
Nem a témához tartozik de a moslékosok nagyon akarták az elszámoltatást. Talán akkor el lehetne kezdeni Viktor, nehogy csalódjanak!
pantharei01
2022. április 04. 17:25
De még a győztes 16 budapesti egyéni sem ment oda, egyik sem, pedig az ellenzék pénzéből kapták - gondolom - a kampány segítséget....., és emögött milliónyi ember lebecsült szavazata lett leköpve. Másképp fogalmazva: ezt érdemli, aki rájuk szavazott!...?. Sőt, még a Sherlock Holmes unokatesó sem ment oda, ha jól nem láttam.... Egyedül hagyták, a családjával, odalökve, ahogy el volt tervezve. A helyszínből gondolhatta volna már előre: a Jégre viszik. És nem a Műjégre. A valódira. Vagy: ő őket. Majd a történelem kiforogja. De AKI ezt kitervelte, most kényelmesen röhög a markába, az tuti. Aranypók, aranypók, ha sokat jársz valóban a templomba, lesz időd elgondolkodni a részleteken és jobban figyelni, és relaxálni. Sokmindenre fogsz rájönni, ha nem direkt volt. Ahogy a régi tréfa mondja: Remélem, ez komoly, mert viccnek nagyon rossz volt. Nekem kezdettől fogva nem tetszett, mert ki az a szemenszedett...... izé, aki egy világválság, egy gazdasági válság, egy járvány, egy háború, stb...idején át akarja venni a hatalmat, minden rutin nélkül. Csakis egy politikai turista. Nos, a túra végetért, a tortúra még nem.
Farkas Piroska
2022. április 04. 15:13
Gyónj meg Hodász atyádnál.
Lion
2022. április 04. 12:29
Aljadék gané emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!