Verekedés az éjszakában: ténybeli beismerő vallomást tett Szalai Ádám, és jogos védelemre hivatkozott

2023. február 21. 21:38

A focistát garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgatta ki a BRFK.

2023. február 21. 21:38
null

Ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során Szalai Ádám, akit garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgatott ki néhány nappal ezelőtt a BRFK a decemberi, a Bazilikánál történt verekedés miatt – tudta meg a 24.hu.

A lap értesülései szerint a labdarúgó-válogatott volt csapatkapitánya jogos védelemre hivatkozott a vallomása során, és azt mondta, hogy csak az öccsét féltette. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére mindössze annyit közölt, hogy a terhelt nem élt panasszal a gyanúsítás ellen,

érdemi vallomást tett, amiben érdemi védekezést terjesztett elő.

Ennek ellenőrzése a nyomozás feladata.

Nyitókép: Ronny Hartmann/AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. február 22. 10:25
Jogos önvédelem nekifutásból mellbe rúgni valakit. Jaaaa
szintetikus
2023. február 22. 08:57
Ádám védekezzen azzal, hogy buta fodbalista és zigány. :D Azok szoktak így csinálni. Na nem baj, a fodbalista szoponcok, majd jól körbeimádják. :DDDD
chief Bromden
2023. február 22. 06:59
Megállt a jogos védelem határán? Nem kellett volna, a kiscsákónak még maradt kedve perlekedni. A fociultrák tehetnének egy kis szívességet Ádámnak.
Gyugyesz
2023. február 21. 23:06
A férfi élet velejárója a verekedés. Tehát buziknak kuss! Veled vagyunk, Ádám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!