Föl, föl, vitézek, a csatára! – fantasztikus élőképpel készültek a Fradi szurkolói a nagy meccsre

2023. március 16. 21:11

A nemzeti ünnepre reflektáló, egész stadionra kiterjedő élőképpel köszöntötték a bevonuló csapatokat a Puskás Arénában. A szurkolókon megint nem múlik.

2023. március 16. 21:11
null

Fantasztikus élőképpel köszöntötték a hazai szurkolók az Európa Liga kieséses szakaszában pályára lépő csapatokat csütörtök este a budapesti Puskás Arénában a Ferencváros-Bayer Leverkusen mérkőzés előtt. Az élőkép központi elemén magyar vitéz elszánt arca volt látható, valamint a „Föl, föl, vitézek, a csatára!” felirat olvasható. A szurkolók ezzel utaltak a minapi nemzeti ünnepre is. 

A mérkőzésről szóló élő tudósításunkat ide kattintva olvashatják.

A csodára várva! Ferencváros - Bayer Leverkusen 0-1 ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

A zöld-fehérek számára az elmúlt 48 év legfontosabb találkozója előtt (1975-ben a KEK-döntőig meneteltek Nyilasi Tiborék, a fináléban 3-0-ra kaptak ki a Dinamo Kijevtől) a Fradi elnöke, Kubatov Gábor a Fradi-sassal hangolt. A klub korábbi vezetőedzője, az osztrák Peter Stöger pedig arra hívta fel a Leverkusen játékosainak figyelmét , hogy a csapatra pokoli hangulat vár majd Budapesten, hiszen a „ magyar szurkolói kultúra egészen különleges".

Nyitókép: Üllői Százhuszonkilenc Facebook-oldal

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 17. 14:45
Már csak a foci hiányzik..
Isten jobb keze
2023. március 17. 01:31
Reméljük hogy ez a szerencsétlen jakagyártó ez úttal is mozgósítja sz összes nagy követi munka társat, és most kivételesen nem fognak találni kábítószert Xdxd
Lauder Stenonis..
2023. március 16. 23:56
Az a vicces, hogy a Fradi játékosainak döntő része el sem tudja olvasni a feliratot. Mert nem tud magyarul. De az edző sem.
még fokozza
2023. március 16. 23:51
most meg csinálhatnának élőképet, hogy bekaptuk a faszt az is lehetne fantasztikus, meg jó nagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!