Agresszív tüntetők tomboltak a Karmelitánál, a rendőrségnek ismét könnygázt kellett bevetnie

2023. május 03. 20:23

Ismét erőszakba torkollt a baloldali tüntetés, a demonstrálók áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, dulakodás alakult ki.

2023. május 03. 20:23
null

Ismét erőszakba torkollt a baloldali tüntetés, a rendőrség kénytelen volt intézkedni a rendbontókkal szemben a Karmelita  Kolostornál. Különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.

 

A beszámolóbol az is kiderült, hogy

a rendőrök kétszer is bevetettek könnygázt az agresszív tüntetőkkel szemben. 

Emlékezetes: A legutóbbi hasonló akció szintén erőszakba torkollott, a rendőröknek könnygázt kellett bevetniük az agresszív demonstrálókkal szemben.

FOTÓ: LADÓCZKI BALÁZS - ORIGO
FOTÓ: LADÓCZKI BALÁZS - ORIGO

Információink szerint a tüntetők törtek-zúztak, jelentős kárt okozva, vasrudakkal inzultálták a rendőröket és sörrel dobálták őket.  A  rendőrség a könnygázt amiatt vetette be, mert az építkezésen rengeteg kockakő és egyéb építési tárgy volt, és félő volt, hogy

ha hozzájutnak, azzal fognak a rendőrökre támadni.

A rendőrök többszöri felszólítás után használtak könnygázt, amivel sikerült is megfékezni a rendbontókat. Eddig öt előállított személyről beszélünk, köztük Tompos Márton képviselőről. A Mandiner értesülései szerint Tompos képviselőt azért állítottak elő, mert elsők között rontott be az építési területre, majd

oldalról támadt a rendőrökre, kidöntve az ott található lemezkerítést.

 

Nyitókép: Teknős Miklós, Magyar Nemzet

Összesen 651 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katakombablog
2023. május 06. 01:29
VADE RETRO VIKTOR Ne bántsd a gyereket! Ne bántsd a magyart!
Ugocsa
2023. május 05. 01:03
A rendőrök helyében én is betojtam volna e 14-17 éves kigyúrt leányzók láttán. Én még miniumum a viperát is bevetettem volna, s ha az sem segít, akkor gumilövedékkel védekeztem volna ez ellen a rettentes progrommal szemben!
01234567890
2023. május 04. 17:23
A tüntetők autókat gyújtottak fel, rendőrőket vertek meg (volt akinek eltört a lába), részben kifosztották a TV-t - ők voltak a békés tüntetők. Sikertelen államcsíny volt.
WWIII.
2023. május 04. 10:45
A kordonbontásoknál feltűnően sok a fiatal lány és nő, feltűnő az agresszivitásuk is. Politikailag megvezetett, frusztrált, személyiség zavarban szenvedő, szexualitásukban kiéhezett, kielégületlen rikácsoló amazonok mind....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!