Úgy tűnik, Gyurcsány számára igen kellemetlen Karácsony botránya (VIDEÓ)

2023. szeptember 23. 13:53

A DK elnöke nem hajlandó válaszolni a főpolgármester botrányát firtató újságírói kérdésre.

2023. szeptember 23. 13:53

Egyre nagyobbra dagad a botrány Karácsony Gergely 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében. Ahogy korábban mi is megírtuk, már nem csak a NAV nyomoz, hanem az OTP is feljelentést tett az ismeretlen eredetű pénzek kapcsán. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyről a Magyar Nemzet próbálta kikérni Gyurcsány Ferenc véleményét, aki válaszadás helyett inkább levegőnek nézte a stábot. A DK elnöke úgy tűnik, hallgatásával próbálja bevédeni a főpolgármestert – írják a videóhoz, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg.

Nyitókép: Képmetszet / Magyar Nemzet

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 05. 12:26
A budapestiek képesek voltak megválasztani Gyurcsány tutyi-mutyi rongybabáját... Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Palatin
2023. szeptember 23. 20:13
Quiz. Kire gondolt a "költö"? Gennyes herpeszt terjeszt álnok lényként, De el akarja adni magát hü keresztényként. Badar hazugságait fröcsköli szerte tényként. Hazánk megrontását tüzte ki gonosz célként.
Phm045
2023. szeptember 23. 18:47
Nem szívlelem fefét! Reg sitten lenne a helye. Viszont, ha bármelyik firkász idaugrana hozzám és ugyanígy az arcomba nyomná a mikrofont és idaköpné a kérdését. Valószínűleg abban a pillanatban lefejelném a faszkalapját. Mondom, nem védem fefét, de a firkászokban sincs semmi kulturáltság..........
llnnhegyi
2023. szeptember 23. 18:27
Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen zagyvál összevissza. Nem javult semmit az elmúlt 14 év alatt. Romlott áru!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!