Hont emlékeztette Gyurcsányt, mit mondott a „Fizessenek a gazdagok”– szlogenről pár évvel ezelőtt (videó)

2023. szeptember 23. 14:18

Nem egyszerű követni, hogy a DK elnöke szerint most „fizessenek a gazdagok”, vagy ne?

2023. szeptember 23. 14:18

Hont András egy Facebook-oldalán megosztott videóval próbált rávilágítani egy súlyos ellentmondásra. A videó első felében Gyurcsány Ferenc 2017. márciusában még arról beszélt, hogy problémásnak érzi a „fizessenek a gazdagok” szlogent, ugyanis ahogy fogalmazott:

Nagyon nem szeretem, ha felkínálunk különböző társadalmi csoportokat bűnbaknak. Külföldieket, bevándorlókat, szegényeket vagy gazdagokat.”

A videó másik fele már a jelenkorból származik, amikor is a DK elnöke pénteki beszédében már a következőket hangoztatja: 

Amikor azt mondom, hogy nincs mese,  fizessenek a gazdagok, akkor szó sincsen fenyegetésről! 

Figyelmeztetésről van szó, hogy hazafias kötelesség hozzájárulni a haza üdvéhez, jólétéhez.” A megosztott videóhoz Hont András némi iróniával a következő kísérőszöveget írta: „Tegnap Igazságbeszéd Ferenc új szlogennel ajándékozta meg híveit. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen ezt már évekkel korábban is hangoztatta... vagy várjunk csak...”

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 24. 13:43
Quiz. Kire gondolt a "költö"? Gennyes herpeszt terjeszt álnok lényként, De el akarja adni magát hü keresztényként. Badar hazugságait fröcsköli szerte tényként. Hazánk megrontását tüzte ki gonosz célként.
Gonella
2023. szeptember 23. 21:15
ó mr alkohol, hát itt vagy már megint?
olajfa1
2023. szeptember 23. 20:37
Jó jó...de Ferenc arra sem elékezik hogy tegnap mit ivott... a szokásosat, vagy az extrát...
kovsa
2023. szeptember 23. 19:01
"Hont emlékeztette Gyurcsányt, mit mondott a „Fizessenek a gazdagok”" Nos, szerintem Gyurcsány házaspár egy gazdag család. Támogatnám, hogy kezdje magán. A lopott cégeit adja vissza az államnak és a kivett jövedelmeit fizesse vissza az államkasszába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!