Ilyet még nem pipáltak: a visszaeső betörő betörés közben kezdte el tölteni a nyomkövetőjét (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 15:36

Nem csak ön, de a józsefvárosi nyomozók se láttak még ilyet, legalábbis a rendőrség szerint.

2023. szeptember 05. 15:36
null

„Ilyet még a sokat látott józsefvárosi nyomozók sem pipáltak: a fiatal nő betörés közben töltötte fel a bűnügyi felügyelet miatt viselt elektronikus nyomkövetőjét” – írta meg a Police.hu.

Egy társasház tárolójába törtek be augusztus végén, az elkövetők szerszámgépeket loptak el, összesen mintegy 160 ezer forint értékben. A józsefvárosi nyomozók a bűncselekmény bejelentése után visszanézték a biztonsági kamerák felvételeit. 

Nem hittek a szemüknek, amikor meglátták, hogy miután társa berúgja a bejárati ajtót, egy fiatal nő őrködés közben a lakóház villanyóra-szekrényéből kezdi tölteni a lábán viselt elektronikus nyomkövető eszközt.

A korábbi bűncselekmény miatt elektronikus nyomkövetőt viselő 23 éves B. Jenifert, valamint a 39 éves B. Imrét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. szeptember 06. 08:39
Cigánybűnözés rovatunkat láthatták..
Autofocus
2023. szeptember 05. 22:49
Töltendő. Letöltendő.
bajai__
2023. szeptember 05. 18:47
Hülyébb-e, mint a mexikói maratonisták, akik nyomkövető chippel a lábukon csaltak?
zatoicsi
2023. szeptember 05. 18:45
Jennifer. Cigány. Kár hogy nem baszta meg az áram.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!