Ungár Péter: A hisztiellenzék folyamatos picsogása és gyűlölete kitakarja a valós problémákat

2023. szeptember 23. 19:46

 Szerinte attól még soha senkinek nem lett egzisztenciálisan jobb, hogy sokan elmondták, hogy O1G.

2023. szeptember 23. 19:46
null

A Hit Rádió legfrissebb adásában Ungár Péter, a Lehet Más a Politika társelnöke, frakcióvezetője, EP-listavezetője volt Király Tamás vendége, akivel az európai parlamenti választásokról, az LMP önkormányzati terveiről, az édesanyjával zajló orosz-ukrán vitáiról, valamint nemzetközi és hazai kérdésekről is beszélgettek.

Ungár rögtön az elején elmondta, hogy Orbán adriai nyaralása nem befolyásolja sem az LMP, sem a saját politikai megítélését. Szerinte amikor az „LMP tétmeccsen szerepel, és politikai állítást fogalmaz meg, akkor mindig jön ez a Fidesz-csicska vád az ellenzék hisztérikus részéről”. 

A politikus szerint a vádaskodás azért van, mert az könnyebb, mint érveket megfogalmazni.

A belpolitikai helyzetről, és az ellenzék jövőképnélküliségéről elmondta, hogy „a 2022-es országgyűlési választáson a gazdag választókerületekben fordított az ellenzék, miközben több lakótelepen pedig veszített”. Tehát azt mondani, hogy a jelenlegi ellenzéki politikai képes arra, hogy ezen egzisztenciális dühöt megjelenítse, az egy nettó hazugság” – fogalmazott. Meglátása szerint olyan komoly ügyek, mint a lakhatás kérdése, háttérbe kerülnek,

a folyamatos picsogás és gyűlölet ezeket takarja ki”.

Szerinte attól még soha senkinek nem lett egzisztenciálisan jobb, hogy sokan elmondták, hogy O1G. Úgy véli, a legtöbb ellenzéki párt az emberek gyűlöletére építve próbál meg politikát csinálni.

Ungár szerint azonban nem fogják elhinni az ellenzéknek az emberek, hogy meg tudják oldani a problémákat, ha nem tudnak komolyan beszélni arról, hogy mik okozzák a problémákat. „Orbán Viktor azt mondja, az infláció oka a háború, a hisztiellenzék pedig azt mondja, hogy az infláció oka Orbán Viktor” – fogalmazott. 

A videó az alábbiakban tekinthető meg:

***

Nyitókép: Ficsor Márton

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla50
2023. szeptember 24. 17:59
https://dkp.hu/uploads/A_haza_vigyaz_rad.pdf Itt a komoly beszéd írott változata egy vitaajánlat Vegyük komolyan magunkat!
Selamat
2023. szeptember 24. 14:23
gyurcsány alá feküdtetek? Teljesen feleslegesen? Igen? Nagyszerű, akkor most élvezzétek a nászotok minden eredményét.
baronet
2023. szeptember 24. 07:46
Orban túlfűtötte a gazdaságot a sok ingyenpénzzel, amit fedezet és hatékonysagnövelés nélkül öntött a jónépre. Ez most üt vissza, ez rakódik a háborús inflációra. Elkúrta, bár szerencséje se volt a haborúval.
Menyhei
2023. szeptember 24. 07:38
Ha az infláció oka Orbán lenne, 13 éve lenne infláció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!