Czutor állítja, megüti a bokáját, ha bátran véleményt nyilvánít

2023. október 09. 13:14

Elszabadultak az indulatok a Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában.

2023. október 09. 13:14

A legújabb Nyílt Sisak című műsor vendégei Czutor Zoltán, Schiffer András, Ábrahám Róbert, valamint Horváth Tamás voltak. A műsorban egyebek mellett szóba került a Budapest-Belgrád vasútvonal, a WHO pandémiaszerződése és a magyarországi média helyzete is.

Czutor Zoltán kifakadt hazánk média helyzete miatt. „Én 54 éves vagyok. Én éltem 21 évet 1990 után Magyarországon úgy, hogy talán évente, vagy kétévente egyszer futottam ebbe bele. Én sokkal durvább dolgokat mondtam a kétezres évek elején, a kilencvenes években meg pláne, minden értelemben, de mégiscsak nagyjából

2016-2017 óta érzem azt, hogy határozottan megütöm én a bokámat minden szempontból, hogyha bátran merek véleményt nyilvánítani”

– fogalmazott.

„Soha nem éltek olyan jól az ellenzéki megmondóemberek, mint ahogy most élnek. Németországban most vitték el az öregasszonyt, mert kritizálta a Facebookon a migrációt” – reagált Ábrahám Róbert.

De lehet, hogy egy ilyen műsorba csak az ilyen elmebajosokat hívják el, mint amik itt ülünk mi négyen, érted ezeket a pszichopatákat.

Itt van egy fajvédő, itt van a Fidesz kritikátlan kiszolgálója, itt van egy harsány, sértődékeny, autisztikus ember, és itt vagyok én ilyen minden lében kanálként” – mondta el Czutor Zoltán a véleményét az egybegyűlt társaságról.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. március 13. 09:07 Szerkesztve
Fordítva viszont igaz, amit Czutor mond: én még mindig és szinte mindenhol megkapom a magamét, ha kiállok a nemzeti kormány mellett. Ráadásul nem nyíltan jönnek nekem, hanem csak összevillannak a szemek, és utána ott tartanak be, ahol csak tudnak.
KBA98
2023. október 09. 17:18
Csaknem ez a királylány férje?
Karvaly
2023. október 09. 15:16
Erről a Czutorról van szó: "Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a fidesz szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat, vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük."
powerage
2023. október 09. 14:54
"Én sokkal durvább dolgokat mondtam a kétezres évek elején, a kilencvenes években meg pláne, minden értelemben" Ez a majom ugrált annak idején a Nyers nevű zenekarban, ugye? Azok nem durva dolgok voltak, simán csak egy tenyérbemászó pöcs voltál már akkor is, Zoli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!