Németország is két kézzel kapkod az akkumulator gyárak után

2023. október 26. 18:12

Valójában annak örülnének (Európa szerte is) a baloldaliak, ha semmi sem lenne.

2023. október 26. 18:12
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Akkor tessék letenni a mobiltelefont polgármester úr! Avagy »azt mondd meg, hogy mitől megy a villamos!«

Valójában annak örülnének (Európa szerte is) a baloldaliak, ha semmi sem lenne.

A karbon, fosszilis és minden semleges Európa, ami 2035-től csak elektromos autókat enged forgalomba helyezni, áttér a megújuló energiaforrásokra (és eljő a nagy sötétség ideje), balfele azt gondolja, hogy ez a technikai forradalom nem jár következményekkel vagy ha igen, akkor majd ezt is kiszervezik a harmadik világba, ahol tíz éves gyerekek napi egy dollárért hajlonganak a futószalag mellett, hogy ipar híján újra a kilencvenes évek reménytelenségébe visszacsúszó magyar társadalom  néhány kiváltságosa az egyébként akkumulátorral működő elektromos autóba mereszthesse a seggét.

Értem én, hogy az építésre képtelen baloldal riogatással akarja a kenyerét keresni 2024-ben, ám számunkra legyen intő jel, hogy eközben a szomszédos országok, de mèg minden világok legjobbika, Németország is két kézzel kapkod az akkumulator gyárak után. 

Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan, mint a momentum által megfúrt olimpia: rossz, rossz, de a franciák azért csak megrendezik.
Bizony.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Botka László

Facebook

Idézőjel

Szeged „zöld város”, csak modern, fenntartható, környezetbarát beruházás megvalósítását támogatjuk.

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2023. október 31. 23:54
Semmi bajom Kötter Úrral- na de a Hublot az nem ehhez a ruhához való, tessék Vacheront venni. Aranyozottat, vintage-ot. Ha az írás stílszerű akkor már az író is legyen.
Lajoss
2023. október 30. 07:24
Ugyan Biczitomi,tönkreteszitek a magyar termőföldet,a magyar vízkészletet, Ez az igazi hazaárulás. 🤮
fatman
2023. október 27. 23:33
a kurva ződlibsik másszanak vissza a fára!!!
Perczel Éva
2023. október 27. 06:27
Az a moslékban a csodás, hogy ellenzi az akkumulátor gyárakat, és helyette több remek gazdaság élénkítő, munkahely teremtő javaslatot tesz. Ja! Nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!