Schiffer: Az Egyesült Államok felcsatolta az övére Nyugat-Európát (Videó)

2023. október 24. 07:35

Úgy tűnik, az Egyesült Államok végképp felcsatolta az övére Nyugat-Európát – fogalmazott az ügyvéd.

2023. október 24. 07:35

Az ATV Öt című műsorának hétfői adásában Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde is a témák között szerepelt. A kormányfő által mondottak kapcsán Schiffer András például rámutatott: „Brüsszel, mint önálló aktor a geopolitikai színpadon megszűnt. Nincs ilyen”.

„Vannak globális nagyvállalatok, akinek a lobbistái már körbefogták az Európai Bizottságot jó régen, ciklusokkal ezelőtt, és van az Amerikai Egyesült Államok, amelyik úgy tűnik, végképp felcsatolta az övére Nyugat-Európát” – fejtette ki.

Ezt is ajánljuk a témában

Macron: Vazallusokká válunk

Mint az ügyvéd rámutatott: „nem véletlen, hogy Emmanuel Macron áprilisban megfogalmazta azt, hogy jobb volna, ha Európai Unió nem lenne vazallusa az Egyesült Államoknak. Ami történik Ukrajna ügyében, az is pontosan az amerikai imperialista érdekérvényesítésnek az érdekében történik.

Az Európai Uniónak nincs önálló akarata”

– húzta alá.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsor említett részletét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka, YouTube-videó

***

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. október 25. 10:59
Faramuci, de a jenki társadalom már kizsigerelve, most jövünk mi, Mammon újonnan szerzett ukrán földjéről nekünk, európaiaknak kell gondoskodnunk, értsd: fizetnünk a háborús, a működtetés és az újjáépítés cehét. A 150 %-ra eladósodott jenki állam egy rossz vicc a demokráciás szövegével. Ha a jenkik nem fogják meg és húzzák ki magukat a saját hajuknál fogva a háborúgazdaságból, magukkal rántják Európát is a végromlásba.
fatman
2023. október 24. 14:15
így van...
Türelem
2023. október 24. 13:37
Jót nevetek, amikor a hat osztályos bunkók -pl reciprotyi -akarják megmondani a gondolkodó értelmiséginek, Schiffer Andrásnak, miként értelmezze a világot. Az ellenzék tartós bukásait két faktor garantálja. Az egyik az alkalmatlan, gyökértelen, idegen zsoldban álló politikai elit, a másik a reriprotyi, kunfia, orbanegygeci értelmi színvonalú szavazótábor......Kár, hogy Orbán ellenében csak egy felkészült, hiteles , szakmailag és emberileg is magas szintet reprezentáló politikus található a mai politikai sakktáblán.
survivor
2023. október 24. 12:06
reciproki Bitnyítsad a rágalmakat....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!