Vadak és barbárok

2023. október 06. 11:20

Tényleg végleg átengedjük az országot az egyre vadabb, egyre primitívebb és egyre agresszívabb barbároknak?

2023. október 06. 11:20
Gábor György
Gábor György
Klubrádió

„Ellentétben a vadakkal és barbárokkal, én – a civilizáltakhoz hasonlóan – nem értek a lopáshoz, s fogalmam sincs, hogy milyen rájuk jellemző és tőlük megszokott lepapírozási technikák sunyi célokból történő alkalmazását tervezik, ám abban biztos vagyok, hogy a civilizációs normákat és az emberi alapjogokat semmibe vevő, az adományozást megnehezítő és az adományozási kedvet elfojtó szándék alapvetően a beteges és diktatórikus ellenőrizhetőséget, a félelemből és rettegésből fakadóan állandósult és fokozatosan kiterjesztett kontrollt, az egyre pofátlanabbá és megalázóbbá váló nyilvántartásba vételeket és az újabb Kubatov-listák összeállítását szolgálja.

És vajon a vadak és barbárok sűrűn hangoztatott keresztény-nemzeti értékrendjén belül miként viszonyul egymáshoz a folyamatos ellenőrzési és nyilvántartási kedv a zsidó-keresztény adományozás legalapvetőbb és legmagasabb rendű formájához, az anonimitáshoz? A tankerületek irányítói, a Klebelsberg Központ vezetője, a belügyminiszter és a kormány, a vadak és barbárok elit különítményesei írnák felül a biblikus hagyományt, a mózesi törvényeket, s a próféták és Jézus tanítását?

Tényleg végleg átengedjük az országot az egyre vadabb, egyre primitívebb és egyre agresszívabb barbároknak?

És vajon mi következik ezután? Mikor számíthatunk a nemzeti-keresztény első éjszaka jogának (ius primae noctis) Alaptörvénybe iktatásával?”

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ornagyornagy
2023. október 11. 11:52
gyurcsány seggében civilizálódó senkiházi magyargyűlölő libsi tetű, várbeli ávós ivadék
Selamat
2023. október 07. 14:13
Ez, a bevizelő Gyuribácsi egész életében a tetves szoci és libsi rablóbandával élt és együtt. Most meg azt akarja elhitetni, mindennek ellenére, hogy ő mint szoclibsi civilizált nem ért a lopáshoz. Tetves egy alak ez a bevizelős is.
Mátyás01
2023. október 07. 13:37
Azt esetleg lehet tudni, hogy mi történt? Nem küldhet majd név nélkül "mikróadományokat" az ellenzéknek a háttérhatalom?
alexandrosz-2
2023. október 07. 04:46
Ez a magyarok országa te kommunista zsidó geci. Megszálltátok. Kiraboltátok, gyilkoltátok üldöztétek a magyarokat, keresztényeket. A politikai hatalmatoknak vèget vetettünk. Lassan de biztosan a média hatalmatokat is megtörjük. Jobb ha most takarodtok haza a kies sivatagotokba, míg tehetitek, mert nemsokára nem marad semmiféle hatalmatok a magyarok országában és a bosszúnk sem marad el a remtetteitekre válaszul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!