Ahogy bezárt a Győr melletti posta, rögtön lába kelt százmillió forintnak

2023. november 29. 17:26

Visszaélés miatt indított vizsgálatot a Magyar Posta.

2023. november 29. 17:26

Vizsgálatot indított a Magyar Posta a győrsövényházi hivatalban történt visszaélés miatt, a helyi hírek százmillió forint körüli összeg eltűnéséről beszélnek – írta a kisalföld. A gyanú szerint a céggel szerződésben álló vállalkozó visszaélt a rábízott pénzekkel és komoly összeget tüntetett el. A Magyar Postánál vizsgálatot indítottak és egyeztetésre hívták össze a győrsövényházi ügyben érintett ügyfeleket.

A településen november 20-án bezárt a postahivatal, azóta a helyiek mobilposta útján intézhetik ügyeiket. A Magyar Posta kommunikációs osztálya közölte: azon dolgoznak, hogy ügyfeleiket a legmagasabb színvonalon szolgálják ki a postai szolgáltatásokkal, a bűncselekmény tényének megállapítása nem a társaság feladata.

„A Magyar Posta minden, a működési területét érintő, visszaélésre utaló ügyet alaposan kivizsgál, így teszi ezt most Győrsövényházán. Amennyiben a vizsgálat során bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja merül fel, úgy társaságunk feljelentést tesz az illetékes nyomozóhatóság előtt, amelynek feladata lesz a visszaélés büntetőjogi megítélése, a keletkezett kár megállapítása, a gyanúsítás és egyéb nyomozati cselekmények elvégzése. A vizsgálatok lezárultáig nem áll módunkban nyilatkozni.” – áll a Magyar Posta közleményében.

Fotó: Honéczy Barnabás/MTI

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. december 01. 19:26
Megvezették a begyepesedett szakikat. :) És ez csak egy hely a sok közül.
egonsamu
2023. november 29. 20:22
Kecskére káposztát... Ma is vidáman müködik....
lájkbajnok
2023. november 29. 19:48
Fidesz: Gyurcsány ne zárja be a falusi kispostákat és a szárnyvonalakat! Ja, nem ide…
Hyazinth
2023. november 29. 18:04
Hogy micsoda? Lába kelt? A forintnak? Nooormáááliiis, kérem? Hát a forintnak nem kelhetett lába semmiképpen. Ahhoz öntözni kellett volna, ugye? Nem? Nem? De. Mán megint igazam van. De ha valaki, akárki, bárki meglocsolja a forintot, akkor két lehetőség van. Elrozsdál a forint, ha fémből készült, kérem. Már ha valakinek van ideje annyi ideig hordani reája a vizet önnön kezével a kútról, ugye? Megmondom Önöknek őszintén, egyetlen embert ismerek, aki erre képes lenne. Az pedig a Margit. A másik esetben meg elázna az a szegény forint, mert papírból készült. Így vagy úgy, Besenyő F. V. V. H. T. K. T. C. István, azaz Besenyő Fizetőeszközök Végtagjainak Víz Hatására Történő Kikelését Tudományosan Cáfoló István aki vagyok, kérem, kijelentem Önöknek, hogy ez hülyeség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!