Az ATV fegyelmi eljárást indított neves műsorvezetője ellen

2023. december 29. 22:57

Újabb képernyős késte le a híradót.

2023. december 29. 22:57
null

Nem Gajdos Tamás az egyetlen, aki képtelen időben odaérni az ATV stúdiójába, ezúttal Tóth Géza érkezett mintegy másfél órás késéssel pénteken a Híradóra, ezért fegyelmi eljárást indít vele szemben a csatorna – írta a Media1.

Az adásba ezúttal is Rónai Egonnak, az ATV Egyenes beszéd című műsor házigazdájának kellett beugrania.

Ezt is ajánljuk a témában

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megerősítette a történteket és a fegyelmi eljárás tényét.

Sajnos Tóth Gézával is megismétlődött az, ami korábban többször Gajdos Tamással, ezért nem a beosztása szerinti műsorvezető vezette az ATV Híradót.

Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket. Már csak azért sem, mert ahogy péntek délelőtt bejelentettük, januárban épp bővíteni fogjuk a híradóink számát és jövő hét keddtől, mintegy másfél év után újraindul a déli Híradó, ami a szerkesztőségtől még több fegyelmet fog igényelni” – jelentette ki Németh S. Szilárd.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sándor
2024. január 01. 16:43
Az atv egy pöcegödör.
bsztcs
2023. december 31. 09:13
Mindent meg kell büntetni, ugye???
alexandrosz-2
2023. december 30. 09:21
Már a vétótlan köpcös geci haziszektája se a régi. Szétesik a kupijuk.
46providence
2023. december 30. 08:57
Egon őskomcsi ott lakik a stúdiókban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!