Iványi Gábor az életét tette fel arra, hogy az elesetteknek, a rászorulóknak, a nincsteleneknek segítsen

2023. december 19. 21:46

A mentelmi jogom kikérése egyértelműen mutatja ennek a hatalomnak a természetét.

2023. december 19. 21:46
null
Gurmai Zita
Gurmai Zita
Facebook

Iványi Gábor az életét tette fel arra, hogy az elesetteknek, a rászorulóknak, a nincsteleneknek segítsen. A kormány minden eszközt megragad arra, hogy ellehetetlenítse. Megvonták tőle a támogatást, ami nélkülözhetetlen a munkájához. A kormány szégyene, ami vele kapcsolatban történik. Egy ellenzéki képviselőnek ilyen helyzetben kötelessége, hogy odamenjen, és kifejezze szolidaritását Iványi Gábornak. Én ezt tettem. Baloldali képviselőként kötelességem kiállni Iványi Gábor mellett. 

Azt gondolom, nem annak kell szégyenkeznie, aki szolidaritását fejezte ki, hanem azoknak, akik a hatalmukkal visszaélve ezt a lehetetlen helyzetet idézték elő. A mentelmi jogom kikérése egyértelműen mutatja ennek a hatalomnak a természetét.

Nyitókép: Facebook


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. január 27. 13:54
EMBER!!
Lolka-Bolka
2023. december 20. 21:57
Te zsirdiszno szemet kommunista szuka a kurva anyadat .
Kormánypárti2
2023. december 20. 20:57
"ányi Gábor az életét tette fel arra, hogy az elesetteknek, a rászorulóknak, a nincsteleneknek segítsen" Szegény rászorulók ennyire szarba lettek véve.
bathory-odonke
2023. december 20. 18:49
"A mentelmi jogom kikérése egyértelműen mutatja ennek a hatalomnak a természetét." A neves atlétanő miért fél a hatalomtól, netán mégis vétkezett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!