A világunkat eluraló identitáspolitikába beszálló Erstétől ma reggel búcsút vettem

2024. január 10. 16:52

Bankot lehet váltani, de a teremtés, s benne a biológia törvényei szerint nemet nem.

2024. január 10. 16:52
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Nem fogja megrendíteni egyik bankot sem, de a világunkat eluraló identitáspolitikába beszálló Erstétől ma reggel búcsút vettem. Bankot lehet váltani, de a teremtés, s benne a biológia törvényei szerint nemet nem. Aki ezt a tévképzetet sugallja, nem támogat, hanem épp árt a súlyos gondokkal küzdő embereknek.

Az első egyetemi ösztöndíjam folyósítása óta hűséges ügyfele voltam a banknak, de a másik pénzintézet plakátja az élet örömét hirdetve mégiscsak értelmesebb, szebb jövőképet sugall. (Az utolsó kép Bécsben készült 2022 nyarán, már ekkor gondolkoztam a bank elhagyásán, de nálunk ekkoriban még nem álltak bele az agymosásba.)”

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. január 12. 07:33
Milyen jó is visszaemlékezni a 2012 előtti időszakra! Bizony akkoriban a felsőfokú hallgatók ösztöndíjat kaptak, nem diákhitelt!
andiner-2
2024. január 11. 19:37 Szerkesztve
Talán elkerülte a cikkíró figyelmét az, hogy országot is lehet váltani. Ugyanis itt ennyi fafejű mellett sosem lesz Nyugati színvonal, hogy is lenne, ahhoz dolgozni kéne, nem elég s..geket nyalni pénzért vagy egymás ellen hergelni az embereket. A polgárokat.
Freeször
2024. január 11. 18:48
Ez egy mocskos csaló aljas nagyon szemét ERSTE "bank" Emberek százezreit kifosztó családok vagyonát elorozó, magyar gyűlölők BŰNSZERVEZET. "NÁLUNK ÖN AZ ESŐ" reklámmal hülyítették a magyarokat. Sokan voltunk akiknek a "JAVÁT" akarták majd a "magyar" bíróság, közjegyzők és végrehajtók hathatós segítségével meg is szerezté azt. Mindenkinek ajánlom , hogy meneküljön ettől a SÁTÁNISTA szervezettől amíg teheti, mert előbb - utóbb pórul jár velük.
teljesenertelmetlen
2024. január 11. 08:09
Én is húzok onnan. Meg kell mutatni nekik, hogy ez az agymosás nem fog működni. Lásd Budlight.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!