Elkapták az encsencsi gyilkosság gyanúsítottját (VIDEÓ)

2024. január 01. 17:29

A rendőrség kezdeményezte a 25 éves férfi letartóztatását.

2024. január 01. 17:29

Ahogy arról korábban beszámoltunk róla, lakástűzről érkezett bejelentés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. december 29-én. A bejelentő elmondta, hogy az encsencsi házban egy nő van bent, ezért a megadott helyszínre haladéktalanul rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre, aki a beszerzett adatok alapján

bűncselekmény áldozata lett.

A police.hu közlése szerint a Szabolcsi nyomozók a bejelentést követően nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást az elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeképpen néhány óra alatt azonosították és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt M. K. 25 éves encsencsi lakost. A rendőrök a férfit előállították a vármegyei rendőr-főkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép:  MTI/Krizsán Csaba

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 03. 20:20 Szerkesztve
Szőke svéd bevándorló volt? Azok szokták felgyújtani a tetemet, asziggyék a rendőrök, hogy mi történt. Kiadni az ukránoknak, hogy sorozzák be aknamező bejárónak mérje fel hogy hány akna van a terepen.
letsgobrandon-2
2024. január 02. 11:26
a bírókat is le kéne csukni akik szabadon engedték ezt az állatot
orokkuruc-2
2024. január 02. 00:10
Vajon, ha szegény megölt néni rokonai beperelnék a rendőrséget, merthogy tevőlegesen közreműködtek a néni halálában (érthetetlen módon kiengedtek egy visszaeső, gyilkossági kisérlet elkövetőt) szóval akkor lenne annyi esélye, mint a magyargyörgy által védett kártérítéseseknek?
alexandrosz-2
2024. január 01. 21:09 Szerkesztve
Régi hír. Cigány nemierőszakoló és rablógyilkos. Ismert a neve is, de a cuckoldkonzi buzi zsidó nem irja le. A ciganybűnöző csak egy aljas zsidó biológiai fegyver a magyarok ellen. Kövér szereti őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!