Fiala: Nekem a Fidesz tette a legtöbb jót, miközben irtott, mint a gyomot (VIDEÓ)

2024. január 28. 08:31

Gyerekkoráról is mesélt a rádiós műsorvezető a HírFm-en.

2024. január 28. 08:31
null

Úgy tudtam a világról beszélni, hogy az mások érdeklődését felkeltette, erre vagyok a legbüszkébb. De közben nem tudtam, hogy ehhez én értek” – mondta Fiala János rádiós műsorvezető a HírFM Bezzeg című műsorában megjelent portréinterjújában.

A műsorból kiderült: Fiala mindig is a szakmai sikereiből merített erőt, mert kisebb korában az a fajta Karinthy-féle gyerek volt, aki ha fent volt a dombon, és megkérdezte a szüleit, hogy fent van-e, azt a választ kapta, hogy nem.

A biztonságtudatomat a munkám jelentette, és azt mindig éreztem, hogy jól vagy rosszul csinálom-e” – tette hozzá.

Fiala kérdésre válaszolva azt is elmondta: a Fidesz-korszak nem (volt) veszélyesebb a munkájára, mint az MSZP-korszak, majd hozzátette: „Nekem a Fidesz tette a legtöbb jót, miközben irtott, mint a gyomot.

Nyitókép: képernyőfotó

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. február 25. 14:37
Kiderült, a Fidesz felnégyelte, karóba húzta, a fejét levágta.... Ja, nem. Le se szarta! Annyira "irtotta", hogy még a kormányinfóra is beengedték ezt a mocskot.
2024. február 03. 10:11 Szerkesztve
...
2024. január 28. 20:51 Szerkesztve
...
rugbista
2024. január 28. 14:41
Ki ez a fickó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!