Így vezették el a Thököly úti gyilkost (VIDEÓ)

2024. január 30. 13:15

A tettest hétfő délután fogták el a rendőrök a Blaha Lujza téren.

2024. január 30. 13:15

Beismerte tettét a gondatlan emberöléssel gyanúsított, hétfőn elfogott férfi, aki január 27-én a VII. kerületben megütött egy 66 éves férfit, aki egy taxi elé zuhant és a helyszínen meghalt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden sajtótájékoztatón, a fővárosban.

Csécsi Soma rendőr alezredes elmondta, a 34 éves, hajléktalan férfi a múlt szombaton este negyed tíz körül tért be a Thököly úti kisvendéglőbe, ahol fogyasztani akart, de nem volt nála elég pénz. Bement a mosdóba és nem távozott onnan, hiába szóltak neki, hogy már távoznia kellene, mert a vendéglő zárni fog. Ekkor egy 66 éves férfi bement utána, hogy távozásra bírja. Már ekkor szóváltás és dulakodás alakult ki közöttük, végül a férfit kikísérték az utcára, ahol azonban a szóváltás és a tettlegesség folytatódott. Az esetnél többen jelen voltak.

A 34 éves férfi – saját bevallása szerint – 

egy alkalommal ütötte meg az áldozatot, aki ettől az útra esett, és egy taxi halálra gázolta. 

A szóvivő megjegyezte, a nyomozás során vizsgálni fogják, pontosan hogyan zajlott a dulakodás.

Hamar kattant a bilincs a tettes csuklóján

A BRFK életvédelmi osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, ugyanis a férfi a bűncselekményt követően távozott a helyszínről, bár próbálták visszatartani – folytatta Csécsi Soma

Hozzátette, hétfő délutánra sikerült azonosítani D. Gábort, aki ellen azonnal elfogatóparancsot adtak ki, és még aznap elfogták a Blaha Lujza téri villamosmegállóban a VIII. kerületi járőrök. Amikor előállították, és gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, 

beismerte a bűncselekmény elkövetését

 – közölte a szóvivő.

Tájékoztatott arról is, hogy mivel korábban már két büntetőeljárás is folyt a férfi ellen – súlyos testi sértés és lopás miatt –, és elzárás volt érvényben vele szemben, jelenleg büntetés-végrehajtási intézetben van.

Az elkövető elvezetéséről videót alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghelmddfd
2024. január 30. 14:34
beismerte a bűncselekmény elkövetését -------------- He? Azt hogyan, olyan bullshit hang, hogy bűn nem van, ez a 21. század. He? Stalnak, cselnek? Nem rakem ezt a bullshit hangot. A követ egy jevevényhang, ranakered, de nem igen rakem a bullshit frazeológiát.
ghelmddfd
2024. január 30. 14:32
gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, ------------ 1. Gond? Gond, hát ha nem volt gondja, nem volt gonosz, göndör. De gondlosza vagy gondvésza, így nem volt gonduja. Nem rakem ezt az egészt, de inkább őrjedlosza volna, nem őrjedt, de ha nem őrjed, úgy hogyan? Jah, instinktvel és flowval. 2. Követ? Ez jevevényhang, ranakered. 3.Emberölés? Stak humanoidmeredejtés. 4.Miatt? dúrgerni. 5.Nem ellen, hanem alna, de inkább anta. 6. Rendel? Na jó ez is volna, ahogy rengyni is, de a libernyáksmasszer az irracionális, annak nem van rendje, irracionális, így illegitim. 7. Nyomozás? Bullshit hang z-vel, inkább rekkentés.
ghelmddfd
2024. január 30. 14:28
Így vezették el a Thököly úti gyilkost ---------------------------------- Magyarul végatták végo vagy alra, vagy anava a végatui... Nem gyilkos, stak meredejtár.
Tasi János
2024. január 30. 14:03 Szerkesztve
No akkor csak bejutott a bűnöző egyetemre! Kár volt, hogy legutóbb IS pótfelvételire engedték...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!