Megszólalt Gesztesi Károly fia miután kiderült: új feladat vár rá az ATV-ben

2024. január 29. 13:49

Gesztesi Máté rövidesen Gajdos Tamás helyébe lép az ATV-ben.

2024. január 29. 13:49

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egy hosszú kiválasztási folyamat után az ATV megtalálta Gajdos Tamás utódját. A Sorozatwiki Podcastból derült ki, hogy az egykori híradós pótlását házon belül oldják meg: 

erre a feladatra a mostanáig a csatorna időjárás-jelentéseiben látható Gesztesi Mátét kérték fel.

Gesztesi Károly fiát az új feladatáról a Naphíre oldal kérdezte. Arra a kérdésre, hogy mennyire vesz új irányt most az élete, a fiatal tévés azt válaszolta, hogy „a hírolvasás nagy összeszedettséget, több időbeli és földrajzi kötöttséget jelent, de 

az esti idősáv miatt nem húzza keresztül sem a filmes, sem az egyetemi kötelezettségeket,

 sőt, azt hiszem még hozzá is adhat, feltöltődést is jelenthet egy-egy jelenet megírása, vagy egy sűrűbb vallásfilozófiai előadás után.”

Majd azt is kijelentette, hogy Németh S. Szilárd az ATV vezérigazgatója tájékoztatta arról, hogy végül ráesett a választás. Az új munkakört pedig „rendkívül megtisztelőnek” nevezte, és elmondta, hogy „igazán boldog” volt, mikor a vezérigazgató közölte vele, szeretné, ha mostantól a Híradó műsorvezetői csapatát erősítené.

Végül arra is kitért, hogy a családjának, ismerőseinek és kollégáinak is felvetette ezt a lehetőséget. „Közülük bárkinek vétójoga lehetett volna, de szerencsére mindannyian támogattak elhatározásomban és döntésemben” – mondta el az ATV leendő híradósa.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. január 29. 15:19
Dictator: Kíváncsi lennék, hogy ezután mit tudnál mondani Báyer Zsoltra, aki nyíltan uszít és gyűlöletet kelt, miközben farizeus módjára békemenetet hirdet, tudva, hogy a nagyapja egy nyilas volt aki megkeserítette köztiszteletben állók életet?
szintetikus
2024. január 29. 15:16
Legalább nem volt a nagyapja nyilas. Ez is valami, nem igaz pribékek? :)
Kybon
2024. január 29. 14:54
Ez is lipcsi?
CubaLibre
2024. január 29. 14:23
Átlagos beltenyészet....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!