A dél-koreai férfi szemeteszsákba zárta a kollégáját, majd ráküldte a targoncát

2024. február 02. 12:27

A horrorisztikus történet egy komáromi gyárban történt, nyolc évet kapott az elkövető.

2024. február 02. 12:27

Távollétében nyolc év börtönre ítéltek első fokon egy dél-koreai férfit, aki egy komáromi gyárban targoncával akarta összelapíttatni munkatársát, miután nagyméretű szemeteszsákba zárta – közölte a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-vel. Puskásné Sárközi Rita tájékoztatása szerint az elkövető arra utasította a sértettet és egy mongol munkást, hogy a csarnokban összegyűlt szemetet gyűjtsék össze, majd az áldozatot felszólította, hogy másszon bele a szemét gyűjtésére szolgáló átlátszatlan, merev takarófóliába.

Ezt is ajánljuk a témában

A sértett nem akart belelépni, de a dél-koreai férfi betolta, majd összefogta a zsák száját. A zsák széleit a mongol munkás fogta meg, aki tudott arról, hogy abban egy ember tartózkodik. Az elkövető ezt követően egy targoncást hívott, hogy nyomja össze a zsákot. A gépkezelő nem tudott arról, hogy a zsákban ember van, a jármű villájával megkezdte a zsák összelapítását. 

Az áldozat kiáltását meghallva kiszabadította a sértettet a takarófóliából és értesítette a mentőket. 

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett, alsó végtagjainak bénulása miatt maradandó fogyatékosság alakult ki nála.

A dél-koreai férfit a Tatabányai Törvényszék emberölés kísérlete miatt távollétében 8 év börtönbüntetésre, valamint 10 év Magyarország területéről kiutasításra ítélte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a védő felmentésért jelentett be fellebbezést.

(MTI)

Nyitókép: Ügyészség

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. február 02. 22:05
a kurva anyjat akar itt felmentest a vedo?? ot is leultetnem!
Spiritmonger
2024. február 02. 20:51
Hogy a faszba tud valaki egy gyárban kényszeríteni egy másik embert, hogy bemásszon egy szemeteszsákba? Amúgy meg biztos volt oka, hogy ilyet csinált, ok nélkül senkit se akarnak targoncavillával kilapítani.
Hesperia
2024. február 02. 15:51
Már elnézést, de EZ a pszichopata állat miért nincs szintén egy MAGYAR kóterben, a "kedves" Ilaria Salishoz hasonlóan, legalább annyira kéz- és lábbilincsben?!
B_kanya
2024. február 02. 14:02
Na, ami az igazán kínos, hogy 3-4 év után most van ELSŐFOKÚ ítélet, miközben ez nem egy többszereplős, sokéves gazdasági bcs, hanem viszonylag sima gyilkossági kísérlet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!