Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban

2024. február 04. 21:21

Ismét egy bűneset borzolja a kedélyeket a Pest vármegyei kisvárosban.

2024. február 04. 21:21
Attacker with knife threatening man

A sajátos rendfenntartó akcióiról ismert kerepesi polgármester, Gyuricza László most egy felhívást tett közzé a közösségi oldalán, amelyben egy a városban történt bűncselekményről osztott meg részleteket a követőivel.

Tisztelt Lakosság! A legendák elkerülése érdekében tájékoztatom Önöket: Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. 

– írta Gyuricza, majd hozzátette, hogy „a lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. A támadó jelenleg mentőben van, nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.”

Gyuricza László bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Paul Bradbury / Getty imagesban 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. február 05. 17:07
Orosz propaganda!
Syr Wullam
2024. február 05. 15:54
Le a kalappal az apa előtt. 😎
Ez D-dúr és e-moll
2024. február 05. 13:38
"orokkuruc-2 2024. február 05. 07:12 ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. február 04. 23:50 • Szerkesztve Az autógyáraknak, akkumulátorgyáraknak kik a tulajdonosai? .. Homo Sapiensnek nevezhető-e az a sejthalmaz, ami nem akarja felfogni: VALAKINEK be kell fizetni a nyugdíjjárulékot az előtt az év előtt amikor kifizetésre kerül. Ez tényleg nem a gyártulaj lesz, te majom!" Jajjj, barátom! Hát a fiaitok, lányaitok, nem képesek kitermelni az idős szüleik megélhetését? És ha nem, vajon, miért nem?
masikhozzaszolo
2024. február 05. 11:04
Úgy írták, a csecseneket már elzavarta. Most meg az ukránok. Nincs itt semmi látnivaló (lány), lehet továbbmenni! Az ukránoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!