Kocsis Máté: A jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs

2024. február 10. 17:54

A Fidesz frakcióvezetője is reagált Novák Katalin és Varga Judit bejelentésére.

2024. február 10. 17:54

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán reagált Novák Katalin távozó köztársasági elnök és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter bejelentésére.

Mint fogalmazott, 

Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk.”

Majd azzal folytatta, „eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt.”
 

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs” 

– hangsúlyozta a politikus.

 „A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért”

„Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy 

nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk”

 – sorolta Kocsis Máté.

„Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése” – zárta bejegyzését a frakcióvezető.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 22. 12:05
Az egész ügy erösen túl van lihegve, a gyurcsányista ellenzék hiperventillál. K. Endre, - aki maga nem követett el pedofil büncselekményt, hanem a gyerekeket vallomásuk megváltoztatására akarta rábeszélni, ez egy más büncselekmény -, azért kapott a házi örizet utólsó hónapjai alatt kegyelmet, hogy haza utazhasson az anyjához, aki egyedül él Erdélyben és súlyos beteg. Büntetését szinte már néhány hónap híján letöltötte. Ma már mindenhogyan szabadlábon lenne. Már hónapok óta Erdélyben egyedül élö súlyosan beteg édesanyját ápolja Ha Novák Katalin hibázott is, messze nem akkorát, amekkorára a ügyet a gyurcsányisták felfújták. A Fidesz és a magyarok iránti gyülelet a gyurcsányistáknak már annyira elvette az eszét, hogy a legelemibb arányérzéküket is elveszítették és habzó szájú szörnyetegekké váltak. Hogy a lemondás arányban van-e az elkövetett hibájával, az továbbra is egy kérdés. Nem kellett volna lemondaniuk. A baloldalon súlyosabb botrányok tötrténtek garmadával, következmény nélkül
Palatin
2024. február 22. 12:01
Gyurcsányt, Dobrevet és holdudvarukat, médiáikat továbbra is megvetjük, - söt még sokkal jobban, mint korábban -, nem akarjuk látni öket a politikai szinpadon. Ellenben Novák Katalint és Varga Juditot továbbra is tisztelni és szeretni fogjuk, mondjon róluk az ördögi, gyülölködö világ akármit is. Némelyik acsarkodó, libernyák pszichopatának ma már az emberi mivoltát is joggal kétségbe lehet vonni. Elöntötte az agyukat a hagymázas örület. Lehet, hogy a két politkus hibázott, de tisztességgel, méltósággal lemondtak. A dolog igazi tragédiája az, hogy két ilyen kiváló politikus, komoly sikerekkel, eredményekkel a hátuk mögött távoznak, és mi meg magunkkal cipeljük továbbra is a sok undorító gyurcsányista hazaárulót. Ez egy borzalmas érzés. Remélem a mai naptól mindenki egy fokkal még jobban megveti ezeket az élösködö, idegen pénzekkel vigéckedö, megvásárolt belsö ellenségeket.
MZperXXL
2024. február 13. 12:51
Baloldalon szemkilövés, lovasroham, nagymamák kardlapozása, hazugság reggel, délben meg este - és a BALOS kormány a helyén maradt. Most meg erkölcsi fölényük tudatában üvöltik, hogy az EGY (!) embertérintő kegyelem miatt írják ki az életből a két jobbos csajt. Mert ez nagyobb bűn, mint a TÖBB TÍZEZER ember összeverése, meghajszolása, könnygázzal lefújása, rendőri intézkedés alá vonása stb. Forog a gyomrom, pedig ez csak a szokásos libernyák "színvonal".
Sulammit
2024. február 12. 20:56
Mérő Verát is hiányolom. Gurmai Zitát is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!