Magyarország a Gyurcsány Ferencek, Arató Andrások dacára sem lesz k-va ország!

2024. február 13. 05:22

Ha Arató klubrádiós egy kicsit sem érzi a nemzet részének magát, akkor legalább vendégként viselkedjen elfogadhatóan.

2024. február 13. 05:22
NOVÁK Katalin; ORBÁN Viktor; VARGA Judit
Joó István
Joó István

Arató András olyan heves, már-már elviselhetetlen örömöt érzett amiatt, hogy idő előtt távozott a köztársasági elnök és hogy a volt igazságügyminiszter is lemondott képviselői mandátumáról,

hogy – lévén mindketten nők – lekurvázta őket. 

A benne ilyen rendellenes mértékben fellobbant káröröm és az egy pillanatra sem kielégült gyűlölet együttesen okozhatta, hogy önnön jókora lelki púpját is megvillanni engedte ország-világ előtt, gondolván, hogy az másoknak tetszeni fog, elfeledkezve arról, hogy ő a Klubrádió első embere. 

Azé a Klubrádióé, melynek hajdani frekvenciáját azért kellett volna örökre nekik hagyni – szerintük és a DK-s hallgatóság szerint – , mert az igazi kulturális érték, a baloldal mértékadó orgánuma!

A főnök azonban segített erkölcsileg még a Nyugati Fénynél is mélyebbre merítenie zugportállal keresztezett zseb-, azaz zebrarádióját… Mármint azzal, hogy a konzervatív elit két hirtelen visszavonult női jelesét bélyegezte durvább szóval prostituáltnak. „Ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a kurvákat”, idézte meg az ő világában dívó házi bölcsességet Arató – vihart aratva.

Csak az a baj, hogy ez a vihar kevéssé terjed túl a jobboldali politikai közösségen, annak lapjain, politikusain és a Magyar Nemzeti Médiaszövetségen. Az aratóazonos oldalon eddig senki nem szólalt meg.

Maguk az oda tartozó nők se érezték sértve magukat amiatt, hogy miként illet a főklubrádiós olyan közéleti szereplőket, akik neki nem tetszenek,

viszont mivel jobboldali nők, tehát le lehet őket k-zni. Gyurcsányné Dobrev Klára árnyékminiszter asszonynak is megfelelt az aratói megnyilvánulás, Kálmán Olga még csak közbe se vágott a sommás DK-csöndnek. Hiába keresik őket újságírók, ez idáig se posztommunista, se liberális-feminista közéleti személyiségben nem éledt fel a jóérzésű emberek ilyenkor elvárható erkölcsi szolidaritása a gyalázkodással illetettek mellett. A baloldali-zöld minigalaxisban egyedül az LMP határolódott el, illetve az ex-KDNP-s Lukácsi Katalin.

Milyen a klubszellem? Arató Andrást nem szólította fel lemondásra a Klubrádió stábja sem, nem érezték sértve magukat nőiségükben például a következő ismert (és  elfogultságuk ellenére sem érdem nélküli) rádiós személyiségek: Váradi Júlia, Kun Zsuzsa, Göczey Zsuzsa.

Nem és nem mutatott lovaiasságot Désy János, Rózsa Péter… mondjuk a hajdani pornókönyvszerző Bolgár úr hallgatásán dehogy csodálkozom.

Abban aztán, hogy Arató András sem veszi kalapját, végképp nincs semmi különös, és sajnos nem üres politikai panel, amit Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető nyilatkozott Novák Katalin és Varga Judit lemondásakor: „A jobboldalon a hibáknak is van következményük, a baloldalon a bűnöknek sincs.” Ezt a fura törvényszerűséget igazolta annak Fekete-Győr András is, amikor füstölgő pirotechnikai eszközt dobott szabad véleménynyilvánítás címén rendőrökre. (Most kapott érte másodfokon felfüggesztett börtönbüntetést.)

Arató András főklubrádiós k-ként láttatta „publicisztikájában” azt a hölgyet, aki pár napja még Magyarország első számú közjogi méltósága volt. 

Ha Arató egy kicsit sem érzi a nemzet részének magát, akkor legalább vendégként viselkedjen elfogadhatóan.

Magyarország még a Gyurcsány Ferencek, Arató Andrások jelenléte ellenére sem k-va ország.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. február 20. 17:02
AMIG NEM LESZ EGY TISZTESSÉGES, HAZASZERETÖ ELLENZÉKÜNK, ADDIG IGENIS LEGYEN MINDEN HATALOM A FIDESZ KEZÈBEN. Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, ellenzéknek csúfolt belsö ellenség, hazaáruló gyurcsányista ellentábor, mint Magyarországon Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon viszont a gyurcsányisták mindent megtesznek a magyar érdekek ellen. Az ország fejlesztése, gazdagítása nemcsak a kormány feldata, hanem az ellenzéké is. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. Az ö galád áskálódása sok-sok millárdba kerül az országnak. A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem -, amire nem gondolunk -, a DK hecchadjárata, lázítása, hazug áskálódásai ERÖSEN RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS
Palatin
2024. február 20. 17:01
Gyurcsány igazi, alvégi bunkó. A pápai alvégröl a neobolsevikké avanzsált nemzetvesztö tartsa inkább a bagólesöjét. Ebben az országban örá, az öszödi csirkefogóra semmi szükség nincs. A DK nyilván nem fogja támogatni a gyermekvédelmi törvény szigorítását, mert nekik mindig csak a balhé kell, és soha a megoldás. Gyurcsány a széthúzás, a gyülölet, az árulás forrása ebben az országban. Ö ennek az országnak csak rosszat tett, a történelmi szégyentáblán a helye, Kun Béla, Szálasi és Rákosi mellett Geizírként fröcsköli magából a zöldesbarna mérget szerteszét a társadalom minden rétegében, csak ezért, hogy a szégyenteljes bukás után megtévesztett, felelötlen hívei hátán visszasomfordáljon hatalomba és bosszút álljon mindazokon, akik teljes joggal elzavarták. A gyurcsányi politika lényege: "A hatalom megszerzéséért vagy megtartásáért tegyél meg mindent! Ha kell, alkalmazz erőszakot! Ha kell, hazudj, vagy éppen ha kell, sértsd meg a törvényeket! A felelősséget viszont soha ne vállald! "
fajdalmas-i-gazsag
2024. február 14. 19:44
Novák egy rendkívül buta nő azok alapján amit csinált. Kimondta a bíróság, hogy kónya endre jogerősen egy pedofilsegítő, ezen nincs mit mérlegelni kegyelmi döntésnél. Nem bírálhatja felül az ítéletet, hogy endre a haverunk, biztosan nem csinált olyanokat ezért bármilyen vizsgálat és ítélet eredményét inkább eltörli. Ez nyilvánvalóan egy újabb fideszes gazság volt, amit sohasem akartak hogy niylvánosságra kerüljön, csendben intézte volna a kormány, mint kaletát. Az már csak a rendszer teljes mocskára mutat rá, hogy kónya endre nem volt börtönben, vagyis nagy tétje nem volt a kegyelemnek, egyértelműen a teljes tisztára mosdatása volt a célja a mocskoknak. Sajnos a fideszes hívők ezeket az összefüggéseket felfogni sem képesek.
Zokni
2024. február 14. 12:08
Nem értem. Szerzőnek, aki “cikkéből” pontosan látható, hogy jól ismeri a foglalkozást, mi a baja? Éppen az említett hölgyeken kívül gyakorlatilag MINDEN Orbán-kliens komoly vagyont gyűjtött, az intézmény egyáltalán nem ismeretlen. Az illetők természetesen nem kivételek, csak ők vsz megelégszenek a címmel és juttatással. Ennyi. De mondom, Szerző beszél!? EZT a förmedvényt leírta, és annyira megszokta, hogy észre sem veszi, nadrág nélkül rohangál, hogy ne kelljen a megbízóinak bajlódniuk… “Mit kértek? Minden ellenzéki ilyen, Gyurcsányi, a sajtójuk is, és közben futtatják a placcon a nőiket? Meg homokosok, pederaszták, liliomtiprók ráadásul? Egész pedofil-hálózatot működtetnek? És persze hazaárulók, idegenek, Biden-bérencek is?” - ott nyáladzik a gép mellett, és liheg…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!