Megszólalt a lány, akit egy ukrán férfi zaklatott a HÉV-megállóban

2024. február 06. 16:06

Mint ismert: a lány apja dulakodásba keveredett a támadóval, és torok magasságában megvágta.

2024. február 06. 16:06
null

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, a sajátos rendfenntartó akcióiról elhíresült kerepesi polgármester, Gyuricza László egy felhívást tett közzé a közösségi oldalán, amelyben egy a városban történt bűncselekményről osztott meg részleteket a követőivel.

Tisztelt Lakosság! A legendák elkerülése érdekében tájékoztatom Önöket: 

Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban.

– írta Gyuricza, majd hozzátette, hogy „a lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. A támadó jelenleg mentőben van, nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

Ezt is ajánljuk a témában

A húszéves lány nem rég az RTL Híradónak adott nyilatkozatában azt mondta: nagyon megijedt, amikor három férfi vette körbe és egyikük simogatni kezdte. Állítása szerint szexuálisan zaklatták, ezért az apjától kért segítséget, aki az állomáson kérte számon az egyik zaklatót. Dulakodtak, majd az apa egy sniccerrel megvágta a férfi nyakát. A rendőrök az apát őrizetbe vették, a zaklatással gyanúsított férfi szabadlábon van.

A háromfős brigád – a lány állítása szerint – Rákosfalván szállt fel, és pontosan tudni lehetett, miről beszélnek. Ő éppen anyjához indult vacsorázni.

Egyszer ukránul beszéltek, egyszer magyarul, de értettem, miről van szó, mert nagyon néztek engem” 

Elmondása szerint a három férfi egy darabig a kocsi végében utazott, majd az egyikük Mátyásföld környékén odalépett hozzá, és végigsimította a lábát. Nagyon megijedt, ezért rákiabált, mire negyvenéves zaklatója erre agresszívabb lett.  

Próbált felém indulatoskodni, ütögetni, csak ugye a másik kettő visszarántotta többször is” – mondta a tévének a lány, majd hozzátette: ekkor már félelmében elsírta magát. „Egész úton cigány***tt engem, leszállok, megverlek téged, meg***lak. Mikor elértünk a kerepesi megállóhoz – ugye mögöttem álltak a férfiak, és mikor leszálltam, megpróbált alám nyúlni” – részletezte.

A fiatal lány ekkor telefonon értesítette az édesapját, aki azonnal a HÉV megállóba ment és felelősségre vonta a három férfit. Szóváltás és dulakodás alakult ki közöttük, ekkor került elő a sniccer is. 

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta az RTL-nek: 

úgy tudják, hogy a zaklató jobb fülén és a nyakán szenvedett súlyos sérüléseket. 

A Pest vármegyei rendőr-főkapitányságon garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés kísérletének gyanúja miatt van folyamatban büntetőeljárás. Kollégáim vizsgálják a történtek összes körülményét” – tette hozzá a szóvivő.

Az apát őrizetbe vették, a zaklatással gyanúsított férfi viszont szabadlábon van. A lány a polgármester posztja alatt azt írta:

Éppen a rendőrségen ülünk, nem tudjuk mi lesz,

nem szeretném ha édesapám börtönbe kerülne mert megvédett engem.

Kérem a kedves Gyuricza László polgármester urat és mindenkit, hogy érjük el, hogy más fiatal nővel/lánnyal ilyen ne történhessen, főleg fényes nappal. És, hogy édesapámat ne hurcolják meg kérem”.

Nyitókép: kékvillogó

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2024. február 07. 11:49
Miért nem a támadó, erőszakos zaklató ül a rendőrségen, - letartóztatásban - és miért az apa, aki megvédte a lányát és megtalálható? Mindenesetre mind a három ukrán-magyart? kiutasítani Ukrajnába. A fronton mutassa meg, hogy mennyire férfi ne egy védtelen nővel szemben a héven a részeg disznaja.
jandor
2024. február 07. 04:03
az erőszakoskodónal levágni fütyijét, heréit,ujjait, fülét, orrát, szemhéjsit, kivágni a nyelvét
Málaga21
2024. február 06. 22:49 Szerkesztve
Remélem meggdöglik a hohol nyomorék.
kokrowatz-0
2024. február 06. 20:22
ha az apát bezánák-az elnöki kegyelem pont az ilyen ügyekre való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!