Na, és akkor mi van, ha lemondott Novák Katalin meg Varga Judit?

2024. február 10. 20:44

Még a Fidesz-hívőknél is kiverte a biztosítékot a kegyelmi ügy.

2024. február 10. 20:44
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„NA, ÉS AKKOR MI VAN, HA LEMONDOTT NOVÁK KATALIN MEG VARGA JUDIT?

Semmi! Nagyon butának kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higgye, Orbán Viktor akár tíz percet is szán arra, hogy felülvizsgálja személyzeti politikáját. Schmitt Pál után egyértelmű volt, hogy hasonló típusú embert képzel a köztársasági elnöki pozícióba. Számára elképzelhetetlen lett volna egy Sólyom László vagy Mádl Ferenc típusú, tudományos háttérrel rendelkező államfő. Ő biztosra ment Áder Jánossal, aztán Novák Katalinnal is. Nincs mese, jönnie kell Menczer Tamásnak! 

(Ágnes: ,»Az a durva, hogy simán befuthat a Menczer!«)

Komolyra fordítva a szót, úgy tudom, L. Simon László ráér, ha éppen nem ír megint pornográf verseket. 

Ágnes:
-Egyébként a Novák mire várt eddig? És ahogy a Schmitt Pál, ő is kap majd villát, sofőrt, titkárságot?

Novák, illetve hoppá, Orbán Viktor a legfrissebb felmérési eredményekre várt, amelyeket én ugyan nem ismerek, de biztosan azt bizonyították, hogy még a Fidesz-hívőknél is kiverte a biztosítékot a kegyelmi ügy. Novák Katalin nyilván megkap mindent, amit Schmitt Pál is kapott.

Ágnes még azt is kérdezte, hogy miért nem mond le az, aki ,»rábeszélte« Novákot arra, hogy végrehajtási kegyelmet adjon a pedofil főnökét elképesztő módon támogató pszichológus-pedagógusnak. Nyilván azért, mert nem feltétlenül van fontos beosztása az illetőnek a Fideszben, illetve Orbán Viktor környékén elég sokan vannak, akik pozíció nélkül is intézik az ügyeket. Feltűnik előttem Kocsis Máté, Lázár János, no meg persze Rogán Antal figurája, de egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy végül lesz egy felmérés arról, hogy talán mégis Kubatov Gábor volna a megfelelő elnök. Ő a Fradit is el tudja vezetni, miért ne bírna az országgal?! 

Orbán jelöltjei: Menczer Tamás, L. Simon László, Kubatov Gábor.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. február 27. 15:00
Én pedig azt tudom elképzelni - a múltheti események ismeretében - hogy az, aki megfenyegette a bírókat, ügyészeket ugyanígy megfenyegethette/megzsarolta az elnökasszonyt is! Nem véletlen, hogy Novák nem meri bevallani, mi alapján döntött!
lacika-985
2024. február 13. 10:59 Szerkesztve
Azt ugye tudod hogy nem a pedofil kapott kegyelmet hanem a pedofilt feljelentő és arról is mélyen kussoltok hogy a pedofil csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott és a felét mint a feljelentő .. Na akkor ki / kik védik a pedofilókat ? Nem azért van a nagy hűhó hogy megfélemlitsétek azt a szerencsétlen embert nehogy másokat is beköpjön közületek ?? Isten barmai .
Hopszjuliska
2024. február 12. 19:48
Ez tényleg meggárgyult! A pökhendiség sugárzik a szövegből. Nálam nem verte ki a biztosítékot a kegyelmi ügy, nagyon óvatosan kellene kezelni az ilyen ügyeket. Valahogy az apa-fia gyilkos jut az eszembe,mikor még kártérítést is kaptak. No gyorsan eltapsolták a milliókat és láss csodát - bizonyítás történt, hogy mégis csak ők voltak! Nahát!
KBA98
2024. február 12. 16:58
A Mandiner miért szemléz ilyen embereket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!