Ne hagyjuk megtéveszteni magunkat: ma nem nemes, hanem politikai célból tüntetnek!

2024. február 16. 18:49

Az ellen a kormány ellen, amely hazánk történetében talán a legtöbb család- és gyermekvédelmi intézkedést hozta.

2024. február 16. 18:49
null
Pócza István
Facebook

„Ne hagyjuk megtéveszteni magunkat: ma nem nemes, hanem politikai célból tüntetnek! 

Zavar támadt a polgári, keresztény-konzervatív értékeket vallók között sokakban a ma esti tüntetéssel kapcsolatban. 
Ez valahol érthető, hiszen az esemény azt hirdeti: »Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért«. Ki ne akarna ezekért kiállni? 
De miért is tüntetnek valójában? A kegyelmi döntésben résztvevők ellen? Történt egy döntés, ami joggal háborított fel mindenkit. Hibás döntés volt. Az azt meghozó politikusok, illetve ebben tanácsadójuk is lemondott. Lemondtak, mert a családok és a gyerekek védelmét hitelesen képviselték, de ezzel a döntéssel veszélyeztették az eddigi eredményeket és a további erőfeszítéseket. Tehát ezért nem kell tüntetni. 

A gyerekvédelem mellett? A miniszterelnök a botrány kirobbanását követően azonnal bejelentette az alaptörvény szigorításáról szóló kezdeményezését, már akkor, amikor ezek az influenszerek még csak felelősök keresésével voltak elfoglalva, egy körrel már akkor lemaradtak. Tehát ezért sem kell tüntetni.
A kormány ellen? Az ellen a kormány ellen, amely hazánk történetében talán a legtöbb család- és gyermekvédelmi intézkedést hozta, és most is azon dolgozik, hogy a további hibázási lehetőséget is kizárja. Tehát emiatt sem kell tüntetni. 

Akkor miért? Netalán azért, mert egy EP-választási kampány és önkormányzati kampány kezdete előtt vagyunk, az ellenzéki oldal pedig helyből továbbra is gyenge, és nekik akarnak lendületet adni? Nekem inkább így tűnik. Tehát ha tüzetesebben megnézzük a mai demonstrációt elindítók névsorát, akkor közöttük felfedezhetjük a magukat a konzervatív oldallal szemben meghatározó liberális, szélsőliberális és balos véleményvezéreket, akik bármit is tett a kormány, arra szinte kivétel és gondolkodás nélkül támadással reagáltak. A demonstráció kezdeményezőihez csapódtak a hasonszőrűek, de jószándékú ideálisták is, akik talán észre sem veszik, hogy poltikai célból használják arcukat, nevüket, ismertségüket. 

De ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, ez nem a polgári értékeket, a keresztény-konzervatív szemléletet erősíti, éppen azt próbálják meg hitelteleníteni. Nem szeretnék személyeskedni, de el tudjuk képzelni, hogy a tüntetés meghatározó arcai hitelesebb, jobb család- és gyermekvédelmet hoznának? Szerintem ezt érdemes átgondolnia mindenkinek a mai esemény kapcsán, és nem beállni olyanok mögé, akik a jószándékú tömeget saját politkai eszközükként akarják felhasználni.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. február 17. 09:51
"A destabilizációnak döntő szerepe volt Hitler hatalomra jutásában, mivel a német emberek azt várták Hitlertől, hogy amennyiben ő kerül hatalomra, akkor az utcai harcoknak vége lesz." Wiki Azért utáljuk a balliberális destabilizálókat, a NoÁr-okat, Tóta W-ket és társaikat, mert nem akarjuk a hatalomban Gyurcsányt a szemkilövetőt és Dobrevet a magyar gyalázót! Azért utáljuk a gazdasági téren destabilizáló balliberálisokat, mert a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartatásával zsarolják a népet és így akarják hatalomra juttatni Gyurcsányt és Dobrevet! Azért utáljuk az ellenzéket, mert felelőtlenül politizál, és nem a béke oldalán áll! A baloldali összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
llnnhegyi
2024. február 17. 05:46 Szerkesztve
N°1 Miért, szinte mindig a KDNP kavarása miatt zúdul fel a közvélemény? Most a kegyelem adás miatt. Bagdy Gáborral kezdődött. ------+-------- N°2 Majd minden tüntetésen feltűnik krízis helyeken Hajnal Miklós Momentum képviselője, majdnem közgazdász. Mijalófaszát keres ott? "Moslék Fidesz " Kurjongatása ! Pihentető kérdések!-:))
Namond
2024. február 17. 01:17
Ne hagyjuk megtéveszteni magunkat Pócza Istvánoktól, a hatalom nem nemes, hanem politikai célból hallgat a kegyelem körülményeiről. Az emberek e politika ellen tüntetnek!
Sulammit
2024. február 16. 23:32
Biztos nem állunk be mocskos szájú nyaktekercs Potyondik és izé zsoltok mögé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!