Pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem!

2024. február 08. 17:17

Nekem is van két kisgyerekem.

2024. február 08. 17:17
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem! A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett. Ebből következett a gyermekvédelmi törvény és népszavazás, a genderpropaganda elutasítása és az azzal szorosan összefüggő pedofil bűncselekmények súlyosabb büntetése – és ebből következik most az is, hogy az Alaptörvény úgy módosul: a kiskorú gyermekekkel szemben elkövetett bármilyen (!) bűncselekmény esetén az elkövető nem kaphat a köztársasági elnöktől kegyelmet. 

Nekem is van két kisgyerekem, de nem csak én értek szerintem ezzel egyet: a pedofíliára nincs mentség, a pedofiloknak pedig nincs nincs bocsánat, nincs kegyelem – ez a közakarat. A pedofília nem egy »betegség«, a pedofil nem egy »beteg ember« – ahogy baloldaliak állítják –, hanem a gyermekeinkre leselkedő legdurvább és legvisszataszítóbb veszély, bűn, undormány, bűnözői kör. Ezért minden jogi kiskaput be kell zárni, még erősebb jogi védvonalakat kell kiépíteni. A kormány hatékonyan és jól reagál: bár jogászkodásnak most tényleg nincs helye, a vonatkozó módosítást valóban alkotmányos szinten kell rögzíteni és nem csak a pedofilokra, de minden, a gyermek érdekét sértő bűnözőre ki kell terjeszteni a kegyelmi lehetőség kizárását. Mondom: nincs kegyelem. Nincs bocsánat.”

Nyitókép: Thomas Frey / DPA / AFP. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 09. 22:39
Szégyelled magad,Miklós! Védhetetlen a mocskotok! 🤮🤮🤮
Obsitos Technikus
2024. február 09. 14:11
A tanácsadók nyáját nézve nem kizárt, hogy a kegyelmi szakértők között is megbújik egy pár időzített aknagránát. Ide vezet ez az ájtatos mindenoldaliság.
romanek
2024. február 09. 13:16
Kivétel, ha a Dorogi családsegítők szakmai vezetője…
JohnDoe1984
2024. február 09. 09:28 Szerkesztve
"minden, a gyermek érdekét sértő bűnözőre ki kell terjeszteni a kegyelmi lehetőség kizárását. Mondom: nincs kegyelem. Nincs bocsánat." Dehát Miklós a konkrét ügy is azt mutatja, hogy van! A fidesz igazságügyminisztere terjesztette elő és a fidesz korábbi alelnöke hagyta jóvá! Nem alkotmányos szinten kéne hülyebiztossá tenni a rendszert, elég lenne erkölcsileg minimális szintet megütő személyeket választani a fenti pozíciókba. Picit nekem már kezd sok lenni az, hogy napokig hírzárlatban van a teljes jobboldal, majd ilyen-olyan terelésekkel, féligazságokkal, szerecsenmosdatással próbálja menteni a helyzetet. Novákról, Vargáról, az áldozatokról, a megtörtént szégyenteljes dologról senki nem beszél a jobboldalról, annak morális és személyi konzekvenciáit senki nem akarja levonni. Politikai síkra akarják terelni a témát Megafonostul, köztévéstül, KESMA-stul amivel ékesen bizonyítják azt, hogy egy ilyen alapvető társadalmi kérdésben is a párt szolgálata fontosabb a köz szolgálatánál...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!