Lehet egyszerre igaza Varga Juditnak és Magyar Péternek

2024. március 28. 15:46

Varga Judit bármikor bemehetne például a Partizánba, vállalva a súlyos politikai kérdéseket is. De nem megy.

2024. március 28. 15:46
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: YouTube

„Empatizálok Varga Judittal, mint mindenkivel, akinek sikerült kilépnie egy borzasztó kapcsolatból, ahol minimum lelki és verbális bántalmazásban volt része. Ez azonban semmit nem von le a tényből, hogy Magyar Péter hangfelvétele az elmúlt évek legsúlyosabb bizonyítéka a rendszer korruptságára, ennek a kormánynak pedig buknia kell.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt látnunk kell, hogy Varga Judit ügye egy személyes trauma, amelyet sajnos a lehető legcinikusabb és legszámítóbb módon politikai célokra használ a kormányoldal, és amivel így a legnagyobb károkat a bántalmazásnak kitett nőknek okozzák. Nőként elborzadva szemlélem, hogy ma politikai hovatartozás kérdése, hogy éppen kinek hiszünk.

Arra az önfeladásra és erkölcstelenségre akar minket kényszeríteni a kormánypropaganda, hogy gúnyolódjunk és hazugnak nevezzünk egy nőt, aki beszámol a párkapcsolati erőszakról. Bármi legyen is az ára, ezt nem fogjuk megtenni.

Azzal együtt írom ezt, hogy pár éve vettem részt nyilvános vitán Varga Judittal, ahol gátlástalanul a szemembe hazudott a magyar jogállam helyzetéről. Volt vele politikai vitám az Isztambuli Egyezmény elfogadásáról is, amely kapcsán szintén a cinikus kormánypropaganda által előre megírt hazugságokat adta elő, és amit máig nem ratifikáltak.

Ezt is ajánljuk a témában

De a fentiek semmit nem vonnak le a tényből, hogy Magyar Péter hangfelvétele egyértelműen bizonyítja a rendszer végtelen romlottságát és maffiaszerű működését.

A két igazság egymás mellett létezik.

A hatalom pont ettől a második igazságtól fél: ezért csinálnak számító lejáratókampányt egy kapcsolati traumából. Hajdú Péternek ugyanis arról is kellett volna kérdeznie Varga Juditot, hogy mi hangzik el a hangfelvételeken; miért nem tett feljelentést az ügyészségi iratok manipulálása miatt; és van-e tudomása további bűncselekményekről. Sőt, még arról is megkérdezhette volna a volt igazságügyi minisztert, hogy miért kapott kegyelmet K. Endre, és ki a valódi felelős a pedofil-ügyben, mert ezekkel a válaszokkal is két hónapja adós. De nem tette, mert őt is csak az motiválta, hogy a családi szennyes ki legyen teregetve, hogy az eltakarjon minden mást.

És ez az igazán felháborító. Rengeteg bántalmazott gyerek és nő, sőt, férfi van az ehhez hasonló történetek mögött. Ezzel az egésszel az ő traumájukat is politikai bunkósbotként használja a kormányoldal, évtizedekkel visszavetve a családon belüli erőszak elleni küzdelem ügyét.

És mindehhez asszisztált Varga Judit. Hiszen bármikor bemehetne például a Partizánba, vállalva a súlyos politikai kérdéseket is. De nem megy, mert láthatóan nem akar válaszolni arra, hogy mi hangzik el hangfelvételen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­g­ö­s­ ­l­­­á­­­n­y­o­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
urban63
2024. március 30. 15:43
Mi a bizonyíték?? Ne adja az isten, hogy átt éld amit ő!4 Egy dolog beszélni véleményezni, de más megélni!! Akik már váltak azok tudnak empatizálni, többiek esetleg "együttéreznek". Te inkább a magyar néppel empatizálj és hazaárulkodj brüxelbe!
Patika
2024. március 30. 07:14
Lehet egyszerre igaza Varga Juditnak és Magyar Péternek ----lehet otthon + a bíróságon csak Tünjön el innen
akiaki
2024. március 29. 21:06
apunak is voltak bulijai, néhány! de egy őskomcsi, erre még büszke is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!