A Fidesz szerint V. Naszályi Márta sokmilliós jutalmakkal tömte ki a hozzá hűséges elvtársait

2024. április 11. 20:10

A „gyurcsányista” politikusként viselkedő jegyző már a próbaideje alatt egyhavi bérének megfelelő jutalomban részesült – közölte a kormánypárt.

2024. április 11. 20:10

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

A Budapest I. kerületi többségét képviselő polgári közösség a napokban megdöbbenéssel értesült arról, hogy a baloldali V. Naszályi Márta titokban sokmilliós jutalmakkal tömte ki a hozzá hűséges, a hivatali fizetési listán már amúgy is kitartott elvtársait – írta a Fidesz a közleményében.

A kormánypárt azt írta, a hozzájuk eljutott információk alapján az „egyik legfelháborítóbb kifizetés Czukkerné dr. Pintér Erzsébet esetében történt, aki

a Gyurcsány Ferenc és V. Naszályi Márta nevével fémjelzett kerületvezetés hűséges kiszolgálója. 

Jegyzői munkásságának eredménye, hogy a törvénytelenségek miatt az önkormányzatnál sorakoznak a kormányhivataltól kapott milliós bírságok, tavaly a hivatal összes jogásza felmondott, sorban távoztak magas szakmai kompetenciákkal rendelkező vezetők és információink szerint csak a 2023-as esztendőben harmincnál is többen intettek búcsút az önkormányzatnak, ez a hivatali dolgozók negyedét jelenti”.

Nyolc hónap alatt mindösszesen 5,1 millió forint

A Fidesz szerint az „önmagából rendszeresen kivetkőző, gyurcsányista” politikusként viselkedő jegyző mindezek ellenére már a próbaideje alatt egyhavi bérének megfelelő jutalomban részesült, 2023 végén pedig további kéthavi jutalmat markolt fel a jegyző, aki tavaly április 1-jén kezdett dolgozni az önkormányzatnál.

Az alkalmatlanságáról elhíresült Czukkerné tehát 8 hónap alatt mindösszesen 5,1 millió forintot vehetett ki a kerületi polgárok zsebéből, miközben havonta 1,8 millió forintot keresett V. Naszályi Márta mellett 

– közölte a kormánypárt. A fentiek fényében már érthető, hogy a pontos kifizetésekről miért titkolózik a kerület baloldali vezetése, holott erre már elsőfokú bírósági eljárásban is kötelezték őket – írta a Fidesz a kiadott közleményében, majd hozzátették V. Naszályi Márta és jegyzője jól ismert a széteső hivatalról, a törvénytelen működésről, a hatalommal való visszaélésről és a bosszúállásaikról. 

(MTI)

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­­n­­a­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
nedudgi
2024. április 12. 10:29
Azért Karácsonyhoz képest még mindig kismiska.
Zsombor2022
2024. április 11. 20:58
Ki választotta meg ezt a retkes bolsi féreget?Ki az az elmebeteg, mentálisan egy kiszart kukorica szintjén lévő emberszar aki ezekre szavaz he?Majd ez a vén gonosz bolsi turha fog erkölcsös lenni?Gyűlöli az embereket, még azokat az agyatlan turhákat is akik rászavaztak!Ott bassza, lopja meg őket ahol tudja!
august
2024. április 11. 20:21
:)) Beszarok ezeken a cikkeken. a médiamunkás megírja a cikkét, hogy a "Fidesz szerint". Rácsodálkoznak a világra, mint aki most érkezett a dobozból, és a Fidesztől hallja először, hogy V Naszályi az adófizetők pénzét oszja jutalmul az elvtársainak. Vagyis a nyilvánvaló tényeket kérdőjelezi meg azzal, hogy mindezt a Fidesz véleményének nevezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!