Donáth Anna üzent Magyar Péternek: Mindannyiunknak felelőssége van abban, hogy a követőinket edukáljuk

2024. április 22. 23:09

A Momentum elnöke szerint „nem az a cél, hogy egymás torkát kettéharapjuk”.

2024. április 22. 23:09

Donáth Anna a Telex választási műsorában hétfőn amiatt panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni.

Ezzel kapcsolatban a Momentum elnöke úgy fogalmazott:

Mindannyiunknak felelőssége van, hogy a követőinket edukáljuk, vagy legalább szóljunk nekik, hogy nem az a a cél, hogy egymás torkát kettéharapjuk”.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:
 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­l­­­á­­­n­y­o­­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
falus-i
2024. április 24. 23:15
Már csak az baszna be, de nagyon, talán annyira, mint Trójának a faló, ha ez a kripto- neobolsevik picsa és a társai valakit is edukálnának. Azért ez már nekem sok, vérlázító! De még sem mondom, hogy "hátravinni, fejbelőni!" mert akkor azonosulnék a fajtájával...
Janika50
2024. április 23. 19:45
Hölgyem, Ön akar tanitani bárkit? Na neeee. Nem mintha a cimzett tanitó bácai külömb lenne. És ezeket a semmihez nem értő ingyenélőket iskoláztatták abból a temérdek pénzböl amit elvettek tőlünk, -valójában meg sem kaptunk- jóval több, mint fél évszázada.
KBA98
2024. április 23. 16:20
Ez a nő mindennek az alja! Nem fél a haláltól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!