Kiszivárgott: Biden és Ursula Von Der Leyen még több háborút akarnak

2024. április 23. 10:51

A Bizottság elnöke szerint az USA döntése „arra fogja ösztönözni Európát, hogy tovább fokozza saját katonai támogatását”.

2024. április 23. 10:51

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke hétfőn egyeztetett Joe Biden amerikai elnökkel. A tárgyalásról a Politico keddi hírlevelében árultak el részletek.

Mint írták, Von Der Leyen hangsúlyozta, 

Európa nem fog szünetet tartani a Kijev megsegítésére tett erőfeszítéseiben, 

miután az amerikai kongresszus elfogadta a régóta várt 60,8 milliárd dolláros ukrajnai segélycsomagot.

A Bizottság elnöke hozzátette, „ha Oroszország sikerrel járna Ukrajnában, az történelmi fordulópont lenne Európa biztonsága szempontjából, és mind Európa, mind az Egyesült Államok számára hatalmas költségekkel járna”.

Ezt is ajánljuk a témában

Von der leyen szerint az Egyesült Államok kongresszusa által hozott döntésnek „hatalmas pszichológiai hatása” lesz, és valódi különbséget fog hozni a harctéren – idézték a hírlevélben.

Biden a hívás során kijelentette,  hogy a Fehér Ház olvasata szerint a „tartós nemzetközi támogatás létfontosságú” Ukrajna számára.

A Bizottság elnöke arról is beszámolt, hogy az elnöknek elmondta, „ez a döntés 

arra fogja ösztönözni Európát, hogy tovább fokozza saját katonai támogatását Ukrajna számára”.

Von Der Leyen az X-közösségi oldalán arra is kitért, hogy az USA elnökével megvitatták a közel-keleti helyzet alakulását, valamint a közelgő választásokba való külföldi beavatkozás kockázatát is.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­g­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­y­o­k­­ ­v­­­á­­r­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 24. 05:32
A vétotlan köpcös cigány geci is több háborút akar. Ennek érdekében a vétótlan köpcös geci csicska biztosított a magyarpusztitó ukrán geci haverjainak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáival), - soktucat szankciohosszabbítást, 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést, Ráadásként a magyargyűlölö aljas bandából naponta tizezreket "menekültekként" pénzel, etet. Megszavazott mindent. Is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. A zsideszesek kétszínű aljassága a komisszár haverjaikkal csak a rádás az eddigiekre! Sose szavazz ilyen aljas hazug gecikre!
Tommaso
2024. április 23. 20:54
FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát. Ezért hoz le a rezsim lakájmédiája NAPONTA 20- 25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket, s jelenik meg 1000 hasonló komment is, Ha csak az Ellenzékre jelentene veszélyt, a FIDESZ HAGYNÁ, hadd szalámizzon. DE nem hagyják, tehát Rogánék jól érzik a veszélyt, hogy a FIDESZ-ből is kiharap. A felmérések szerint A csak nemrég alakult MAGYAR PÁRT már 4 EP-s mandátumnál tart. A FIDESZ-nek júliustól várhatóan 2 -3-mal kevesebb képviselője lesz. Ami nagy kudarc (lenne) Orbánnak.
Tommaso
2024. április 23. 20:53
A CIIK CIME BAROMSÁG Egy megtámadott ország megsegitése , támogatása NEM még több háború, hanem még több emberség, még több szolidaritás, és igen, talán némi önérdek is. Hogy a gaz RUSZKI BIRODALOM hadserege a mi országainkig ne jusson el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!