Strandra mentek, vitatkozni kezdtek, aztán a férj sátorvassal kezdte nyomatékosítani mondanivalóját

2024. április 21. 20:28

Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolják a férfit, aki várandós párját kezdte verni a sátorvassal.

2024. április 21. 20:28
null

Nyitókép: Ügyészség

Az ügyészség közleménye szerint a harmincas éveiben járó férfi és az élettársa 2023 májusában, egy balatonberényi szabad strandra érkeztek, ahol közösen állították fel a sátrukat. Nem sokkal később azonban vitázni kezdtek, melynek során a vádlott trágár kifejezések közepette, kiabálva szidalmazta a párját.

Erre tekintettel a nő távozni akart a helyszínről, amelyet a vádlott akként akadályozott meg, hogy a hajánál fogva a földre rántotta partnerét. Ezt követően a férfi magához vette az egyik 45 cm-es, alumíniumból készült sátorvasat, és azzal legalább három alkalommal megütötte az élettársát, melyet észlelve a közelben strandolók értesítették a rendőrséget.

Az ügyészség a férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta azzal, hogy a bíróság egyúttal a vádlott korábbi, felfüggesztett szabadságvesztés büntetésének végrehajtását is rendelje el.

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­y­­­o­k­­­ ­v­á­­­r­n­a­­­k­­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
backstablive
2024. április 22. 10:03
A szomszèdok okos illedelmes embernek ismertèk?! Szemetet levitte mindig köszönt ? Vagy 🤣 nem ez a szöveg jön ?
lazio154-2
2024. április 22. 08:28
Ez a vád csak akkor áll meg, ha a nő feljelentette párját! A felfegyverkezve jelző egy vesszőnél kisebb sulyú alucsőre, nagy túlzás! Ha voltak 6 an a szemtanúk, max. közbotrány okozást lehet megállapítani..
Szvv
2024. április 22. 08:07
Nocsak, az arabok mar ide jarnak strandolni? Merthogy naluk ezt lehet..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!